Contact

x
Transport Management

Transport is complex. Er zijn veel carriers met eigen mogelijkheden, onmogelijkheden en prijzen. Hoe zorgt u dat elke zending tijdig op de juiste plek belandt zonder dat u erop toelegt?

De klant bepaalt waar en wanneer u moet leveren

In de demand driven supply chain bepaalt de klant waar en wanneer u moet leveren. De keuzes die u maakt op het gebied van transport management, zijn daarom steeds belangrijker. U wilt tenslotte betaalbaar en op tijd leveren.

Transport Management

Misschien werkt u met grote zendingen die door transporteurs bij uw klanten verdeeld worden. Misschien heeft u ook eigen chauffeurs. En mogelijk werkt u met kleine zendingen waarvoor u pakketvervoerders zoals DHL en PostNL inschakelt. Het resultaat is een komen en gaan van chauffeurs die allemaal zo snel mogelijk met de juiste lading willen vertrekken, bij voorkeur met zo min mogelijk lucht in hun laadbak.

Slimme multi carrier selecties

Al deze transportbewegingen kunnen aardig in de papieren lopen. Veel organisaties worstelen met de complexiteit die hierdoor in de keten ontstaat. Er zijn immers veel modaliteiten en vervoerders, allemaal met eigen diensten en prijsstructuren. U wilt daar efficiënt sturing aan kunnen geven op basis van inzichten van alle aspecten in de supply chain zoals een goede of slechte performance van uw vervoerders, fabriek, land, cost center, op materiaal- of klantniveau.

Intelligente technologie kan transport management niet alleen eenvoudiger maken, maar ook winstgevender. Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw transporten en stellen u in staat om volledig in control te zijn over uw transportprocessen en -kosten. Zodat u niet alleen de servicebelofte aan uw klanten waar kunt maken, maar ook efficiënter werkt en uw marge vergroot.

SAP Transportation Management (TM)

De eindvraag van uw (potentiële) klanten staat centraal door de gehele supply chain. Daarom is het belangrijk dat u inzicht heeft in iedere stap van de supply & demand chain. Maar hoe gaat u om met de complexiteit die daarmee ontstaat in de keten?

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

Checklist: 10 vragen over Demand-Driven Warehouses

Deze checklist maakt inzichtelijk of uw bedrijf over een Demand-Driven warehouse beschikt. Beantwoord de 10 vragen en achterhaal of het distributiecentrum van uw bedrijf slim is ingericht.

Download checklist

Bereid uw processen en SAP omgeving voor op Brexit

Ctac Brexit Scan

De Brexit staat voor de deur. Zorg dat u precies weet hoe u uw systemen en processen aan moet passen wanneer het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat.

Papierloos werken bij The Greenery met SFC

Video

The Greenery werkt vanaf de bron tot het distributiecentrum van haar klanten met het systeem SAP. Dankzij de SAP-implementatie is de supply chain optimaal ingericht.

Mediq: van 5 DC's naar één fulfillment center

Video

Ctac heeft Mediq geholpen 5DC's samen te voegen in een nieuw fulfillment center in Bleiswijk. Een gestandaardiseerde werkwijze binnen budget en tijd onder één dak.