Contact

x
User Adoption

Maak een vliegende start met slimmer werken en communiceren. Met de bewezen gebruikersadoptiemethodes van Ctac zorgt u voor een gestroomlijnde adoptie van business productivity oplossingen.

Optimale user adoption met Ctac

Ctac zorgt samen met u voor een gestroomlijnde adoptie van de moderne werkplek binnen uw organisatie. We denken businessscenario’s uit die het succes van uw moderne werkplek vergroten. We wakkeren het enthousiasme onder uw medewerkers aan en leggen de basis voor vervolgstappen.

Adoptieversnellers

Wanneer u investeert in nieuwe software, wilt u dat uw collega’s zo snel mogelijk profiteren van hun nieuwe moderne werkplek. Hoe beter organisaties in staat zijn om voordelen toe te schrijven naar dagelijkse werkzaamheden, hoe eerder gebruikers geneigd zijn om applicaties daadwerkelijk onderdeel te maken van de dagelijkse werkzaamheden. Hoe doen we dat?

Kennisopbouw en borging

U kent het wel. U hebt een specifieke vraag over hoe een handeling binnen een applicatie moet worden uitgevoerd. Maar het internet biedt alleen generieke oplossingen, niet toegespitst op uw specifieke situatie. Met onze moderne aanpak voor uw moderne werkplek is dit verleden tijd. Met SAP Enable Now vindt u snel en binnen de context van uw eigen werksituatie eenvoudig antwoorden op uw vragen.  Dit doet u door zelf bestaande of nieuwe materialen beschikbaar te stellen. Bijvoorbeeld via een bibliotheek met e-learnings, simulaties, werkinstructies, quick reference cards en how-to-video’s. Bijkomend voordeel is dat de kostbare traditionele manier van klassikale trainingen tot een minimum wordt beperkt.
Lees meer over SAP Enable Now

Route365 Cooker Sessie: aan de slag met Office 365

Met de Ctac Route365 Cooker Sessie ontdekt u hoe u uw moderne werkplek opstart. Samen met uw collega’s inventariseren we de uitdagingen van uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden van de moderne werkplek. We verkennen waar uw organisatie nu staat, hoe uw medewerkers graag samenwerken en waarin de technologie moet voorzien. Daarna maakt u aan de hand van aansprekende voorbeelden kennis met de mogelijkheden van Office 365 en Microsoft 365.
Lees meer over de Route365 Cooker Sesie

Route365 Cooker Sessie

De Route365 Cooker Sessie is hét startschot voor veilig en slim digitaal werken met behulp van Microsoft 365 als geheel of Office 365 in het bijzonder.

Solution Adoption

Zodra u een project heeft afgerond bepalen de gebruikers het rendement. Wij verhogen het succes door de gebruikers vooruit te helpen. Met onze methode voor Solution Adoption borgen we de aandacht voor communiceren, veranderen en trainen.

Route365 Cooker Sessie

Samen met uw collega’s inventariseren we de uitdagingen van uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden van de moderne werkplek.

Bekijk de Cooker Sessie

Nieuwe applicatie? Vergeet de gebruiker niet!

Blog - 11 juli 2019, Richard Benschop, 4 min leestijd

Wij zien vaak dat de implementatie van nieuwe applicaties vanuit een IT-hoek wordt aangevlogen. Maar dan heeft nog niemand zich bekommerd om de gebruikers, terwijl zij het succes bepalen.

ENABLE NOW PACKAGE

Productsheet

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.

We hebben een geweldige nieuwe applicatie.

Blog

Wat nieuw is, is spannend. Dat geldt ook voor een nieuwe applicatie. Zeker als gebruikers niet weten wat er op hen afkomt, zullen zij de hakken in het zand zetten en weerstand bieden.