Contact

x
Managed Services

Overleggen, documenten delen, samenwerken, kennis vinden en delen… het gebeurt steeds vaker in de cloud en op een slimme werkplek. Altijd en overal kunnen werken op elk device is voor organisaties de nieuwe realiteit.

Altijd en overal kunnen werken is de nieuwe standaard

Deze nieuwe werkelijkheid vraagt om keuzes. Want voor u het weet, werken uw mensen met een lappendeken aan applicaties en oplossingen. Maar integreer deze hulpmiddelen op de juiste manier en u verhoogt de productiviteit van uw organisatie.

Managed Services

De Slimme Werkplek

Moderne organisaties gebruiken een geïntegreerde set oplossingen die naadloos met elkaar samenwerken. Collega’s kunnen elkaar binnen deze werkplek makkelijk toegang geven tot data en documenten. Zodat processen en data probleemloos stromen en samenwerking bijna als vanzelf gaat.
 
Een slimme werkplek maakt relevante informatie overzichtelijk beschikbaar. Zodat medewerkers altijd en overal beschikken over de meest recente informatie. Voeg daar intelligente technologie aan toe en de werkplek draagt ook nog de meest relevante informatie voor de gebruiker aan. Bijvoorbeeld op basis van de rol, locatie en actuele activiteiten van de werknemer.

Desktop as a Service (DaaS)

Wilt u zeker weten dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken met de nieuwste en veiligste applicaties? Kies dan voor Desktop as a Service. Met deze dienst biedt u uw medewerkers een goede, snelle en veilige werkplek die altijd up to date is. U hoeft u nooit meer druk te maken over het beheer van beveiliging, compliance en updates. Met Desktop as a Service beschikt u, ook vanuit huis, over een volledige, beheersbare virtuele werkplek met snelle applicaties. Ctac neemt het beheer en het updaten van de werkplek volledig uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business.

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 maakt u gebruik van cloudversies van uw vertrouwde Microsoft-applicaties voor kennisdeling en samenwerking in uw organisatie. In Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking.
Lees meer over Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Verbeter uw business productivity en faciliteer samenwerking in uw organisatie. Microsoft 365 biedt u optimale mogelijkheden voor communicatie en het delen van informatie, inclusief de noodzakelijke veiligheid en compliance zoals AVG & GDPR.

As-a-Service

Steeds meer software en systemen zijn ‘As-a-Service’ verkrijgbaar. De voordelen zijn groot. Tegen relatief overzichtelijke periodieke kosten beschikt u over krachtige systemen.

Route365 Cooker Sessie

Hoe zorgt u dat uw moderne werkplek u optimaal faciliteert in uw behoeften en werkprocessen? De Route365 Cooker Sessie helpt u op weg.

Bekijk de Cooker Sessie

Bied uw medewerkers structuur met een persoonlijke digitale werkplek

Blog - 17 februari 2020, Marc Geelen, 2 min leestijd

Uit onderzoek blijkt dat vier op de tien Nederlanders dagelijks last heeft van informatiestress. En meer dan zestig procent geeft aan regelmatig irrelevante informatie te ontvangen. Tijd voor een slimme werkplek.

SNELGROEIEND BRIDDGE VINDT OPLOSSING IN CLOUD SERVICES

Referentie

Briddge heeft Ctac gekozen als nieuwe IT-partner, om de stap naar de cloud te zetten en het bedrijf klaar te maken voor verdere groei.