Contact

x
Collaboration

Documenten delen, online overleggen, samen aan een document werken. Dankzij internet is het allemaal gewoonste zaak van de wereld geworden.

Goed samenwerken met office productivity apps

Fysieke nabijheid is geen vereiste meer voor productiviteit. Maar hoe voorkomt u dat uw mensen vastlopen in de enorme hoeveelheid office productivity apps en systemen die er te krijgen zijn?

Collaboration

Krijgen uw medewerkers last van information overload? Moeten ze bovendien de hele dag tussen een veelheid aan systemen en apps switchen om hun werk gedaan te krijgen. Dan wordt het tijd om slimmer samen te gaan werken. De digitale werkplek vormt daarin een belangrijke stap.

Elke medewerker een digitale werkplek

U stroomlijnt samenwerking en vergroot de productiviteit door elke medewerker een persoonlijke, digitale werkplek te geven. Zo’n veilige, makkelijk te personaliseren werkomgeving geeft de medewerker online toegang geeft tot alle voor het werk benodigde gegevens en systemen. Zo’n werkplek stelt medewerkers in staat om makkelijk documenten te delen binnen en buiten de organisatie. Afhankelijk van het project, krijgen collega’s of externen toegang tot de juiste mappen en documenten.

Slimmer vergaderen

Elkaar gericht informeren en de juiste beslissingen nemen. Het zijn cruciale factoren om succesvol sturing te kunnen geven aan uw organisatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat u doeltreffend en op een moderne manier kunt vergaderen? Waarbij weinig tijd verloren gaat met de voorbereiding en het verspreiden van de benodigde stukken? En hoe kunt u belangrijke besluiten snel en effectief delen met de juiste personen? Door slimmer online te vergaderen, wordt overleggen een stuk eenvoudiger. U plant  vergaderingen, deelt agenda’s en verspreidt documenten. Na afloop van de vergadering deelt u de actiepunten. Iedereen die aan de vergadering deelneemt kan bovendien zelf aantekeningen maken.

Aan de slag met slimmer werken en vergaderen

Wij hebben veel expertise op het gebied van online samenwerking en slim vergaderen. Wij helpen u bij het creëren van virtuele kantoren waar verschillende mensen, teams of organisaties aan dezelfde documenten kunnen werken. Zo verbetert u de samenwerking en informatie-uitwisseling tussen medewerkers, projectleden, leveranciers, klanten en relaties. Naast expertise bieden wij krachtige oplossingen zoals Ctac Slim Vergaderen en een digitale werkplek. Deze producten zijn ontwikkeld op Office 365, een vertrouwd en veilig platform.

Slimmer vergaderen en digitaal werken

Onze digitale werkplek en Ctac Slim Vergaderen bieden beiden een digitale omgeving die structuur en veiligheid biedt en bovendien moeiteloos is in het gebruik. Met Slim Vergaderen vergroot u de kwaliteit van uw interne informatie én van uw besluiten. Slim Vergaderen en de digitale werkplek maken allebei gebruik van vertrouwde tools. Zoals Microsoft Outlook voor het plannen van vergaderingen en het uitnodigen van deelnemers. Of Microsoft OneNote voor het maken van persoonlijke aantekeningen bij vergaderstukken en agendapunten, tijdens de vergadering of vooraf.

Microsoft SharePoint

Welkom bij de nieuwe manier van samenwerken. Met SharePoint maakt u kennis met innovatieve manieren om uw werk te delen en met anderen samen te werken, om uw projecten en teams te ordenen en om mensen en gegevens te zoeken.

Microsoft Office 365

Office 365 biedt flexibele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare applicaties voor kennisdeling en samenwerking. Daarbij maakt het niet uit of u online of offline werkt. En het maakt niet uit of u liever uw computer, tablet of telefoon gebruikt.

Nieuwe applicatie? Vergeet de gebruiker niet!

Blog - 11 juli 2019, Richard Benschop, 4 min leestijd

Wij zien vaak dat de implementatie van nieuwe applicaties vanuit een IT-hoek wordt aangevlogen. Maar dan heeft nog niemand zich bekommerd om de gebruikers, terwijl zij het werkelijke succes bepalen.

Webinar ‘Digitale werkplekken bij woningcorporaties’

Webinar Recording

Voor Paul Vos kent de digitale werkplek geen geheimen. Hij weet precies uit te leggen wat een digitale werkplek is, hoe het werkt en waarom het zo belangrijk is.