Contact

x
Geef ruimte aan digitaal talent en innovatie

Digitale Transformatie vraagt om mensen die digitaal behendig zijn én om een organisatie die ruimte geeft aan innovaties.

De vraag naar digitaal behendige medewerkers

Digitalisering rukt op in alle facetten van uw organisatie. Van marketing tot finance, van logistiek tot service. Dat vraagt om mensen die digitaal behendig zijn. En het vraagt om een organisatie die dat is.

Digitale Behendigheid

Digitale Transformatie behelst veel meer dan introduceren van nieuwe, slimme technologie. Want die slimme technologie wordt gebruikt door mensen. Het succes van uw investeringen in hard- en software, wordt bepaald door het plezier, het enthousiasme en het gemak waarmee mensen met die systemen werken.

Geef innovatie de ruimte

Maar met voldoende digitaal-behendige medewerkers bent u er nog niet. Want Digitale Transformatie vraagt ook om een organisatie die klaar is voor innovatie. Dat betekent dat u uw mensen ook de ruimte moet geven om te experimenteren. Het betekent dat u uw teams en uw mensen in staat moet stellen om digitale proeftuintjes op te zetten waar ze nieuwe ideeën uit kunnen proberen. De meest succesvolle kunt u oppakken en uitrollen. Zo versnelt u innovatie. Zo versnelt u transformatie. 

Ctac helpt u op weg

Wij helpen u om innovatie handen en voeten te geven binnen uw organisatie. Denk aan sessies waarin we u helpen om na te denken over nieuwe, innovatieve manieren om uw klanten te bedienen. Denk aan het ontwikkelen van een Proof of Concept of een mock-up om een nieuw idee te toetsen. Of denk aan praktische trainingen waarmee u uw mensen helpt om hun digitale vaardigheden uit te breiden en nieuwe, innovatieve oplossingen maximaal te benutten.

Trainingen

Praktische trainingen volgens de HITTM-methode, waar u de kans krijgt zoveel mogelijk ervaring op te doen. De theorie is beperkt tot het noodzakelijke. Het gaat tenslotte om het praktisch resultaat.

Solution Adoption

Zodra u een project heeft afgerond bepalen de gebruikers het rendement. Wij verhogen het succes door de gebruikers vooruit te helpen. Met onze methode voor Solution Adoption borgen we de aandacht voor communiceren, veranderen en trainen.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Design Thinking: aan de slag met de ultieme Customer Journey

Blog - 2 juli 2019, Frank Koppen, 5 min leestijd

Wil je als bedrijf relevant zijn voor consumenten, dan moet je redeneren vanuit de behoefte van de klant. Hoe kan Design Thinking bijdragen aan het realiseren van de ultieme Customer Journey?

Ctac en SAP ontwikkelen samen innovatieve oplossing

Video

In het SAP Mobile Innovation Lab ontwikkelde Ctac en SAP een innovatieve oplossing op basis van data analyses, predictive analytics en clustering om het tijdschriftenassortiment van Audax te optimaliseren.