Contact

x

Geef ruimte aan digitaal talent en innovatie

Digitale Transformatie vraagt om mensen die digitaal behendig zijn én om een organisatie die ruimte geeft aan innovaties.

De vraag naar digitaal behendige medewerkers

Digitalisering rukt op in alle facetten van uw organisatie. Van marketing tot finance, van logistiek tot service. Dat vraagt om mensen die digitaal behendig zijn. En het vraagt om een organisatie die dat is.

Digitale Behendigheid

Digitale Transformatie behelst veel meer dan introduceren van nieuwe, slimme technologie. Want die slimme technologie wordt gebruikt door mensen. Het succes van uw investeringen in hard- en software, wordt bepaald door het plezier, het enthousiasme en het gemak waarmee mensen met die systemen werken.

Geef innovatie de ruimte

Maar met voldoende digitaal-behendige medewerkers bent u er nog niet. Want Digitale Transformatie vraagt ook om een organisatie die klaar is voor innovatie. Dat betekent dat u uw mensen ook de ruimte moet geven om te experimenteren. Het betekent dat u uw teams en uw mensen in staat moet stellen om digitale proeftuintjes op te zetten waar ze nieuwe ideeën uit kunnen proberen. De meest succesvolle kunt u oppakken en uitrollen. Zo versnelt u innovatie. Zo versnelt u transformatie. 

Ctac helpt u op weg

Wij helpen u om innovatie handen en voeten te geven binnen uw organisatie. Denk aan sessies waarin we u helpen om na te denken over nieuwe, innovatieve manieren om uw klanten te bedienen. Denk aan het ontwikkelen van een Proof of Concept of een mock-up om een nieuw idee te toetsen. Of denk aan praktische trainingen waarmee u uw mensen helpt om hun digitale vaardigheden uit te breiden en nieuwe, innovatieve oplossingen maximaal te benutten.

Solution Adoption

Zodra u een project heeft afgerond bepalen de gebruikers het rendement. Wij verhogen het succes door de gebruikers vooruit te helpen. Met onze methode voor Solution Adoption borgen we de aandacht voor communiceren, veranderen en trainen.

Trainingen

Praktische trainingen volgens de HITTM-methode, waar u de kans krijgt zoveel mogelijk ervaring op te doen. De theorie is beperkt tot het noodzakelijke. Het gaat tenslotte om het praktisch resultaat.

Mind the Gap

Blog - 27 november 2017, Carlo van Schijndel, 3 min leestijd

In 1995 kwam ik voor het eerst in Londen, voor een korte vakantie. Gewapend met een gids en een plattegrond trokken mijn vrouw en ik de stad door. Hoe anders reisden we een paar weken terug.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun digitale vaardigheden te vergroten en het wereldrecord programmeren te verbreken.