Contact

x
Design Thinking Workshop

Zet de eerste stap naar Internet of Things met een inspirerende workshop. Genereer zoveel mogelijk ideeën, dromen en kom tot concrete toepassingen.

U wilt zich verdiepen in de mogelijkheden van het Internet of Things voor het succes van uw eigen organisatie. En u wilt er bovendien zeker van zijn dat uw IoT-investeringen écht waarde toevoegen. Waar moet u beginnen?

Design Thinking Workshop

De mogelijkheden op het gebied van IoT zijn eindeloos. U kunt het zo groot en zo duur maken als u zelf wilt. Daarom is het verstandig om helemaal bij het begin te beginnen. Laat u inspireren. Hoe wordt IoT in uw branche en in andere branches succesvol toegepast? Welke succesvolle cases zijn er? Welke kansen ziet u zelf, bijvoorbeeld op het gebied van efficiency, logistiek of klantbeleving? De antwoorden op dit soort vragen helpen u bij het nadenken over de eventuele toepassing van IoT in uw eigen organisatie.

Maak internet of Things concreet en tastbaar

Ctac maakt het Internet of Things concreet en tastbaar. Om organisaties te helpen bij het zetten van de eerste stap in de IoT-reis, organiseren wij met enige regelmaat Design Thinking sessies voor onze klanten. Tijdens deze inspirerende, interactieve en vooral creatieve sessies gaan we samen met allerlei mensen uit uw organisatie aan de slag met het onderwerp. Daarbij laten we ons nog niet belemmeren door technische barrières of onmogelijkheden. Zo vele mogelijk ideeën genereren, is de opdracht. Het resultaat van de sessie zijn een hele ideeën, dromen en concrete toepassingen.