Contact

x
Digitaal Platform

Digitale Transformatie vraagt om een geïndustrialiseerd platform. Geef richting aan transformatie en innovatie met het juiste digitale platform voor uw branche.

Drijfveren van succes

Digitale Transformatie ontstaat op het moment dat u nieuwe technologische mogelijkheden in uw voordeel laat werken. Van IoT en cloud tot Machine Learning en Artificial Intelligence. Een succesvolle transformatie vraagt echter wel om een stabiel fundament in de vorm van een industrial digital platform.

Digitaal platform

Digitale Transformatie draait om het vermogen van organisaties om nieuwe technologie te gebruiken voor het verbeteren van transacties, het optimaliseren van processen of zelfs het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen. Het fundament onder die transformatie, is een flexibel, open en schaalbaar bedrijfssysteem dat fungeert als centraal digitaal platform voor uw innovaties.

De basis onder uw organisatie

Dat open platform is de motor onder uw organisatie en dient als het centrale verzamel- en doorgeefpunt van al uw data. Het is de plek waaraan u makkelijk nieuwe (cloud-) oplossingen van derden koppelt die uw systeem verrijken, uw mogelijkheden uitbreiden en u helpen te innoveren. Het is boven alles de plek waar u samenwerking tussen medewerkers, partners en klanten stroomlijnt.

Wij ontwikkelen dergelijke digitale platforms voor diverse branches. Met onze oplossingen geven wij richting aan Digitale Transformatie bij onder meer woningcorporaties, retailers, groothandelsbedrijven en modebedrijven.

Geef richting aan uw eigen Digitale Transformatie

Wilt u richting geven aan uw eigen digitale transitie met behulp van een krachtig, geïndustrialiseerd digitaal platform? Dan praten wij u graag bij over de mogelijkheden.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Design Thinking: aan de slag met de ultieme Customer Journey

Blog - 2 juli 2019, Frank Koppen, 5 min leestijd

Wil je als bedrijf relevant zijn voor consumenten, dan moet je redeneren vanuit de behoefte van de klant. Hoe kan Design Thinking bijdragen aan het realiseren van de ultieme Customer Journey?

Ctac en SAP ontwikkelen samen innovatieve oplossing

Video

In het SAP Mobile Innovation Lab ontwikkelde Ctac en SAP een innovatieve oplossing op basis van data analyses, predictive analytics en clustering om het tijdschriftenassortiment van Audax te optimaliseren.