Contact

x
Stay Connected

Je klant verwacht dat je praat met zijn tandenborstel. Een tandenborstel die zelf een nieuwe borstel bestelt. Door digitalisering en Internet of Things is dit niet langer toekomstmuziek

Stay Connected

Een tandenborstel die zelf zijn nieuwe borstels bestelt? Dat is geen toekomstmuziek meer. Door digitalisering en het IoT is er veel klantdata voor handen. Hoe verzamel, analyseer en benut je die?

Stay Connected

Stay Connected. Dan heb je als retailer, wholesaler en producent goud in handen: data waarmee je jouw klant persoonlijk kan benaderen in iedere stap van de customer journey.
Want hoe meer je weet over hem en haar, hoe beter je ze van dienst kunt zijn. Het resultaat? Betere service doordat je klanten proactief kunt bedienen.

Realtime sturen op data?

Connected? Dat betekent dat je continu in verbinding staat met je klant (devices) en op veel manieren grote hoeveelheden data verzamelt en omzet in toepasbare inzichten. Daarvoor heb je niet alleen slimme platforms, maar ook slimme mensen nodig: data analisten die verbanden leggen.

Analisten die een dataselectie aan de poort doorvoeren, van zowel interne als externe (big) data. Omdat ze inzien welke gegevens voor jouw organisatie waarde hebben. En weten met welke tools je die kan vertalen naar jouw businessprocessen.

Met inzichten uit data-analyse, kan je de klantervaring tijdens de volledige customer journey optimaliseren. Bijvoorbeeld door te personaliseren, producten te customizen, klantgedrag te voorspellen en proactief service te verlenen. Bijvoorbeeld als een product onderhoud nodig heeft.

De voordelen? Je kunt nu onder andere gericht gebruiks- of onderhoudstips geven en realtime inspelen op het customer sentiment.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

SAP Analytics Cloud

Met SAP Analytics Cloud beschikt u over alle functionaliteiten voor analytics op één SaaS-platform. Inclusief planning, predictive analytics en business intelligence (BI). U houdt altijd zicht op de context en bespaart tijd met plannen, analyserenen voorspellen.

Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie

Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.

Download whitepaper

Je klant verrassen met de kracht van data

Infographic

Klanten verwachten veel. Maak van uw klanten fans door in te spelen op hun wensen. Wat zijn valkuilen en waarmee scoort u een voltreffer? Deze infographic helpt u op weg.

SAP Analytics Cloud Retail Demo

Video

Deze demo laat in iets meer dan één minuut zien hoe u in twee klikken antwoord krijgt op alle mogelijke vragen die u kunt bedenken over uw klanten op basis van uw eigen data.

SAP Analytics Cloud Retail Package Customer

Productsheet

De sleutel tot succes: krijg actueel inzicht in klantgedrag. Vergroot klantgeneratie, -waarde en -loyaliteit met de SAP Analytics Cloud Retail Package Customer.