Contact

x

Customer Engagement

Hoe overtreft uw organisatie klantverwachtingen en troeft u de concurrentie af? Customer Engagement speelt daarin een belangrijke rol.

Je klant verwacht dat je hem continu verrast

Klanten verwachten meer vandaag de dag. Meer aanbiedingen toegespitst op hun persoon, met een hoge relevantie en consistent over alle kanalen. Customer Engagement gaat om meer dan klantinteractie alleen!

Customer Engagement

Internet of Things, 24/7 online en big data. De digitale revolutie heeft de wereld op zijn kop gezet. Zeker de wijze waarop je als organisatie klanten vindt, voor je wint en aan je bindt. De klant bepaalt!

Hoe kan je als organisatie, of je nu retailer, wholesaler of producent bent, klantverwachtingen overtreffen en de concurrentie aftroeven? Customer Engagement speelt daarin een belangrijke rol.

Meer dan klantinteractie

Customer Engagement is meer dan klantinteractie alleen. Het is in de eerste plaats het wekken van interesse. Hoe zorg je dat toekomstige klanten geïnteresseerd raken en blijven in jouw producten en diensten?

In de tweede plaats is Customer Engagement het centraal stellen van de klant. Hoe kan je klanten het gevoel geven dat het allemaal om hen draait?
Het antwoord: blijf ze continu verrassen!

Be Personal

Ken jij jouw klant door en door? Met een persoonlijke benadering kan je klanten voor je winnen en aan je binden.

Think Borderless

In de winkel, bij de klantenservice of in de webshop: hoe zorg je dat consumenten overal op dezelfde manier benaderd worden?

Stay Connected

Een tandenborstel die zelf zijn nieuwe borstels bestelt. Door digitalisering en het Internet of Things (IoT) is dit niet langer toekomstmuziek.

Take Control

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Kentico

De verfijning van een geïntegreerde eCommerce-oplossing, zonder de kopzorgen en kosten die daar normaal bij komen kijken. Kentico biedt een uitgebreide CMS, online-marketing faciliteiten en is perfect voor content gedreven websites.

Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie

Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.

Download whitepaper

Hoe optimaliseer je de klantbeleving? Be personal

Blog - 2 oktober 2017, Marie-José Veerhuis, 4 min leestijd

Je klant verwacht dat je hem continu verrast. Hoe pak je dat aan? Door een passende persoonlijke benadering op ieder touchpoint in de customer journey. Dat gaat veel verder dan personalisatie.

Je klant verwacht dat je hem continu verrast

Video

Ken jij jouw klant door en door? Weet je wat haar lievelingskleur is of zijn favoriete hobby? Met een persoonlijke benadering kan je klanten voor je winnen en aan je binden.

Je klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.