Scoor met SAP S/4hana simulation game in het PSV stadion

Op 6 oktober staat er weer een nieuwe SIM-game op het programma.

Als voetbaltrainer ben je dagelijks op zoek naar de manier waarop je team het beste functioneert. Drie aanvallers, of toch twee? Extra defensieve zekerheid inbouwen op je middenveld, of kiezen voor wat meer creativiteit? Je komt er maar op één manier achter wat voor jouw team het beste is: door het uit te proberen. Het veld op en aan de slag.

Voor jou geldt hetzelfde. Het doel is helder: je organisatie naar een hoger niveau tillen. Een zo goed mogelijk rendement en resultaat. Maar hoe behaal je dat? Hoe weet je wat werkt voor jouw team? Ook hiervoor geldt: door het te ervaren. Betreed het stadion van PSV en ontdek de voordelen van SAP S/4HANA. Dit kan met de Ctac Business Simulation Game.

Neem juiste beslissingen

Samen met maximaal drie collega’s run je gedurende enkele uren een fictieve onderneming en krijg je te maken met allerlei veranderingen in de markt. Probeer met behulp van SAP S/4HANA een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ontdek hoe SAP S/4HANA helpt om op basis van realtime data telkens de juiste beslissingen te nemen.

Je neemt het op tegen andere organisaties. Het team dat het meest doeltreffend werkt, wint een mooie prijs: vier kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV op de Ctac-sponsorstoelen.

Schrijf je in voor de Ctac SIM-game
Op 6 oktober in het Philips Stadion
Registreren

De agenda van de Ctac Business Simulation Game:

09.30 uur: ontvangst en koffie
10.00 uur: introductie SAP
10.30 uur: SIM-game uitleg
11.00 uur: SIM-game: ronde 1
11.30 uur: korte pauze
11.45 uur: SIM-game: ronde 2
12.15 uur: Lunch & Wrap up Game
13.00 uur: Sneak Preview: Verbeter jouw bedrijf met SAP & Microsoft AI (15 min)
13.30 uur: afsluiting

Verbeter jouw bedrijf met SAP & Microsoft AI!

Na afloop van de SIM-game heb je de mogelijkheid om onze bonussessie te bezoeken: SAP & Microsoft AI ontwikkeling. Tijdens deze sessie zal Thijs Zandvliet (SR. Architect EMEA bij Microsoft) inzicht geven in de laatste ontwikkelingen tussen Microsoft en SAP op het gebied van AI. Mooie toepassingen die je organisatie op termijn kunnen verrijken! Is Artificial Intelligence de toekomst? Kom het ontdekken!

Philips Stadion

Ctac organiseert de SIM-game in het Philips Stadion, de thuishaven van PSV. Met 24 landstitels is PSV één van de meest succesvolle voetbalclubs van Nederland. Het Philips Stadion is de plek waar teams worden gesmeed en waar topprestaties geleverd worden op én naast het veld. Achter de elf spelers die aan de aftrap staan, staat een hele organisatie die optimaal moet functioneren om de concurrentie voor te blijven. In deze inspirerende omgeving ligt de bal op 6 oktober bij jou.

Komt 6 oktober niet goed uit?

Wil je graag deelnemen aan de SIM game, maar komt 6 oktober niet goed uit? Geen probleem, op 10 oktober organiseren we nog een SIM game bij SAP in Brussel.

Inschrijven voor 10 oktober.

Deze bedrijven gingen je al voor
"Het fijne van Ctac is dat dezelfde mensen die met ons de voorbereiding uitvoerden, ook de implementatie verzorgden. Daardoor zaten we goed op dezelfde lijn en opereerden we op basis van vertrouwen. We zijn écht partners."
Jonny Coulon
CEO
"Ctac bood de beste combinatie van service, prijs en flexibiliteit. We kunnen onze hosting gemakkelijk op- en afschalen afhankelijk van ons gebruik."
Gijs Bleeker
Directeur ICT
"Soms wil je bepaalde cijfers in een rapportage heel specifiek kunnen downdrillen om de onderliggende gegevens te bekijken. Dat kan heel goed met embedded analytics in SAP S/4HANA."
Tom van der Molen
SAP Finance consultant

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.