Managed Sourcing

Neem afscheid van het gedoe en het papierwerk rondom IT-inhuur: kies voor één aanspreekpunt en één factuur.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Creëer een netwerk van freelancers en partners dat aansluit bij jouw wensen en eisen

Laat het beheer van het partnerveld volledig over aan de ervaren sourcing experts van Ctac

Houd grip op je budget en houd zicht op iedere euro die je aan externe IT-professionals uitgeeft

Managed Sourcing: één enkel aanspreekpunt voor ál je IT-inhuur

IT kent heel veel verschillende facetten. Voor ieder facet wil je met de juiste freelancers en de beste IT-partners werken. Voor je het weet heb je echter een dagtaak aan het vinden en managen van bedrijven en freelancers. Ctac Resourcing helpt je uit de brand met Managed Sourcing. Wij nemen je al het werk uit handen.

Hulp bij jouw IT-inhuur

Ctac Resourcing helpt je bij het organiseren van een gestructureerd netwerk van freelancers, partners en Ctac experts. Op die manier helpen we je om eenvoudig het hoofd te bieden aan elke IT-uitdaging. Wij nemen je daarbij een heleboel zaken uit handen. Wij toetsen de kwaliteit, bewaken de voortgang en zorgen voor de regie. Met Ctac beschik je over een gespecialiseerde inhuurdesk die over het netwerk, de kennis en de ervaring beschikt om jouw IT-inhuur naar het juiste niveau te tillen.

Helder beeld van je resourcingkosten

Wanneer je daar prijs op stelt, verzorgen wij de volledige financiële afwikkeling. Dat betekent: één aanspreekpunt en één factuur, ongeacht het aantal partijen waar je mee wilt werken. We zijn volledig open over onze eigen kosten, over de inhuurketen en onze opslag. Je hebt op ieder moment een kristalhelder beeld van de manier waarop jouw recourcingkosten tot stand komen.

Wil je afscheid nemen van al het gedoe en het papierwerk rondom jouw IT-inhuur? Dan horen we graag van je. Neem contact met ons op en ontdek hoe Managed Sourcing van Ctac je een heleboel werk uit handen neemt.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.