Interim Expertise

Heb je tijdelijk een gat in je bezetting? Ctac Resourcing helpt je uit de brand en levert geschikte IT-professionals.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Put uit een goedgevulde pool met IT-professionals

Ctac collega’s, freelancers en partnerbedrijven staan klaar voor je

Werk met ervaren mensen die perfect in jouw team passen

Interim Expertise: los je tijdelijke uitdagingen op met de juiste IT-professional

Mis je nét even die ene IT-expert of developer die je nodig hebt om van jouw project een doorslaand succes te maken? Of heb je te maken met tijdelijke gaten in jouw bezetting omdat mensen de organisatie verlaten, ziek zijn of op vakantie gaan? Dan helpen wij je graag uit de brand. Ctac Resourcing vult jouw tijdelijke IT-vacature vlot in.

Uitgebreid netwerk aan IT-professionals

Afhankelijk van jouw wensen en eisen brengen we je in contact met mensen die over de industriekennis, de applicatiekennis, de skills en de persoonlijkheid beschikken waar je naar op zoek bent. Mensen die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook naadloos in jouw team passen.

Wij kunnen putten uit een zorgvuldig samengestelde groep professionals. We beschikken over meer dan 400 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring. Tot slot kunnen we ook bouwen op de experts van partnerbedrijven.

We leren je graag kennen

We willen zoveel mogelijk waarde toevoegen aan jouw project. En we willen dat onze mensen de opdrachten waar ze aan werken ook als waardevol beschouwen. Daarom steken we veel energie in het leren kennen van de experts die we bemiddelen. Zoals we óók veel energie steken in het begrijpen van jouw behoefte. Op die manier kunnen we altijd een optimale match maken tussen jouw vraag en de mensen uit onze pool. Ook tijdens de opdracht blijven wij in nauw contact met onze opdrachtgevers en consultants, om te zien of de ambities van beide partijen worden gerealiseerd. En omdat we jou en jouw organisatie zo goed leren kennen, kunnen we in de toekomst veel sneller schakelen.

Hoewel het zwaartepunt ligt op SAP expertise en SAP project- en programmamanagement, kunnen wij je in samenwerking met ons partnernetwerk helpen bij het invullen van vrijwel iedere tijdelijke IT-vacature; van development en consultancy tot integratie en front-end development.

Ben je op zoek naar tijdelijke IT-expertise voor jouw organisatie? Dan helpt het Ctac Resourcing je graag verder. Neem contact met ons op en ontdek hoe vlot wij jou van de juiste mensen kunnen voorzien.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.