Expertise Teams

Met een Expertise Team van Ctac versterk je jouw project of organisatie met een gespecialiseerde ploeg IT-professionals die direct inzetbaar is.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Beschik vlot over een gespecialiseerd team met de juiste kennis en ervaring

Maak een vliegende start met teamleden die al eerder samenwerkten

Haal kennis in huis rondom oplossingen, technologieën, processen of sectoren

Expertise Teams: versterk je IT-project in één beweging met de experts die je nodig hebt

Heb je binnen jouw IT-project behoefte aan mensen met heel specifieke expertise. Dan ondersteunt Ctac je met gespecialiseerde Expertise Teams. Afhankelijk van jouw wensen en eisen stellen we het perfecte team voor je samen. Mensen die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook naadloos in jouw team passen.

Meer dan 400 consultants in vaste dienst

Wij kunnen putten uit een zorgvuldig samengestelde groep professionals. We beschikken over meer dan 400 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring. Tot slot kunnen we ook bouwen op de experts van partnerbedrijven.

Professionals met bewezen track record

Wie zien het als onze verantwoordelijkheid om een perfect team voor je samen te stellen. Daarom maken we bij het samenstellen van zo’n Expertise Team we alleen gebruik van onze eigen mensen en van externe professionals met wie we eerder samengewerkt hebben. Bovendien hebben de teamleden in de meeste gevallen ook al met elkaar samengewerkt. Je kunt dus altijd bouwen op een teamleden met een bewezen track record en een team dat vanaf dag één lekker samenwerkt. Precies wat je nodig hebt om succes te boeken.

Heb je behoefte aan een gespecialiseerd team binnen jouw IT-project? Dan stellen wij graag een Expertise Team voor je samen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.