Ctac voor IT-Partners

Laat je mensen via Ctac aan innovatieve projecten bij interessante opdrachtgevers werken.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Open de deur naar meer interessante projecten bij boeiende opdrachtgevers

Kies opdrachten die aansluiten bij de wensen van jouw mensen

Tarief, afspraken, voorwaarden: alles is perfect geregeld

Ctac voor IT-partners: samen aan de slag bij de mooiste opdrachtgevers van Nederland en België

Wij geloven in samenwerking. Daarom trekken we binnen onze projecten regelmatig op met collega-bedrijven uit ons netwerk. Soms nemen we de diensten van onze partners één-op-één mee in onze aanbieding. En soms huren we alleen expertise en resources in.

Door nauw samen te werken met freelancers en IT-partners kunnen wij de projecten van onze klanten probleemloos staffen met de juiste mensen. Wij staan daarom altijd open voor partnerschappen met andere bedrijven die in de IT werkzaam zijn. Wil jij jouw mensen tegen het juiste tarief aan mooie projecten laten werken bij interessante opdrachtgevers? Dan komen wij graag met je in contact.

Snel de juiste match

Voor Ctac staat een persoonlijke relatie voorop. Omdat we écht de tijd nemen om jou en jouw collega’s écht te leren kennen, kunnen we voor goede matches zorgen. Ook tijdens de opdracht blijven wij in nauw contact met onze opdrachtgevers en consultants, om te zien of de ambities van beide partijen worden gerealiseerd.

Daarnaast hechten we aan transparantie. Je weet exact tegen welke tarieven jouw mensen voor onze klanten aan het werk zijn.

Wanneer je deel uit gaat maken van ons netwerk, weten wij je snel en eenvoudig te vinden voor de vele interessante projecten van onze opdrachtgevers. Je kunt bouwen op goede voorwaarden en heldere afspraken; je weet precies waar je aan toe bent. De purchase orders zijn in orde, je factuur wordt na dertig dagen voldaan. Het plaatsen van jouw mensen was nog nooit zo makkelijk.

Ben je op zoek naar passende opdrachten voor jouw IT-professionals? Wij schakelen ondernemende collega-bedrijven graag in voor onze opdrachten. Neem contact met ons op om kennis te maken en de eventuele mogelijkheden te verkennen.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.