Raad van bestuur

De raad van bestuur (RvB) is het hoogste leidinggevende orgaan van een op winst gerichte organisatie en is verantwoordelijk voor het beleid en de strategie. De raad van bestuur legt verantwoording af aan de raad van commissarissen (RvC) en de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Hieronder stellen we de raad van bestuur van Ctac N.V. aan je voor.

Gerben Moerland

Gerben Moerland (1972) is sinds 25 augustus 2023 aangesteld als CEO van Ctac. Op 13 oktober 2023 is hij benoemd tot statutair bestuurder voor een periode van vier jaar, tot en met de AVA van 2027.

Gerben was hiervoor directeur (en tevens oprichter) van software integratiespecialist Oliver IT, een dochteronderneming van Ctac N.V. Hiervoor heeft hij diverse leidinggevende functies in de IT-sector bekleed.

Paul de Koning

Paul de Koning (1963) is sinds 15 februari 2023 aangesteld als CFO van Ctac. Op 13 april 2023 is hij benoemd tot statutair bestuurder voor een periode van vier jaar, tot en met de AVA van 2027.

Paul Koning heeft jarenlange ervaring in de technologiesector en bekleedde diverse senior managementposities bij onder meer NXP en Philips. Van 2015 tot 2022 was hij CFO van Neways Electronics International.

Download het reglement raad van bestuur

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.