Internet of Things

Sta altijd in verbinding met je equipment, klanten en medewerkers. Optimaliseer de effectiviteit van je productie. En handel proactief in plaats van reactief.

Gerben Moerland

Director

Verbeter de effectiviteit van je equipment, boost de productiviteit van je medewerkers en verhoog de klanttevredenheid

Pleeg predictief onderhoud en beperk onvoorziene uitval en kosten

Realiseer een proactieve bedrijfsvoering

Internet of Things: altijd in verbinding

Het Internet of Things komt steeds vaker voor in industriële en zakelijke omgevingen. Nu veel apparatuur is uitgerust met sensoren verzamelen bedrijven grote hoeveelheden gebruiksdata. Denk aan het aantal gemaakte toeren van fabricagebanden of het aantal lichturen van lampen. Deze gebruiksdata kun je analyseren en gebruiken om je productie te optimaliseren en voorspellingen te doen. Bedrijven die dat beheersen, zogenoemde Connected Enterprises, hebben het voordeel dat ze actuele informatie krijgen waarop ze kunnen handelen.

Connected Enterprise

Connected Enterprises staan via sensoren met slimme software continu in verbinding met hun ecosysteem. Daardoor kunnen ze optimaal gebruikmaken van grondstoffen en productiemiddelen. Ze weten bijvoorbeeld meteen wat de effecten zijn van de gebruiksintensiteit, kalibratie of uitval van apparatuur. Op basis daarvan maken ze geïnformeerde beslissingen en handelen ze proactief in plaats van reactief. Bijvoorbeeld door alvast onderhoud te plegen op basis van de verwachte levensduur van onderdelen, ook wel predictive maintenance genoemd.

Zet data razendsnel om in actie

Ctac kan je helpen het Internet of Things in te zetten in jouw organisatie. We helpen je sluitende use cases op te zetten. En met behulp van ons uitgebreide netwerk van technologiepartners voorzien we je van de noodzakelijke connectiviteit en de integratie tussen sensoren en devices. Daarnaast helpen we je data te verzamelen en om te zetten in inzichten die je bedrijfsprocessen verbeteren.

Ben je benieuwd naar wat het Internet of Things voor jouw organisatie kan betekenen? Ctac helpt je een Connected Enterprise te worden. Neem contact met ons op.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.