Security Monitoring & Control

Voorkom hacks, datalekken, spionage of sabotage door jouw volledige IT-omgeving te monitoren en kom direct in actie als het nodig is
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Borg de integriteit van jouw systemen en voorkom datalekken

Krijg een realtime beeld van aanvallen en verdacht gedrag

Kom direct in actie en wend bedreigingen effectief af

Security Monitoring & Control: detecteer verdacht gedrag en kom direct in actie

Wanneer je verdachte patronen detecteert, moet je direct in actie komen om diefstal van gegevens te voorkomen en de integriteit van je data te garanderen. Wanneer je verdachte patronen detecteert, moet je direct in actie komen om diefstal van gegevens te voorkomen en de integriteit van je data te garanderen.

Met Security Monitoring & Control van Ctac houd je zicht op de veiligheid van jouw systemen en netwerken. We gebruiken hiervoor een geavanceerd monitoring platform. Dat platform monitort jouw IT-omgeving permanent en maakt aanvallen of verdachte patronen direct zichtbaar. Detecteert het systeem een potentiële dreiging? Dan komt ons Security Response Team in actie om de dreiging af te wenden.

Permanent zicht op jouw hele IT-omgeving

Het Monitoring Platform logt álle gebeurtenissen die plaatsvinden in jouw netwerk, servers, databases en applicaties. De software analyseert de gebeurtenissen en legt verbanden tussen allerlei gebeurtenissen in jouw hele IT-omgeving.

Het platform biedt geweldige inzichten, statistieken en alerts. Aan de hand van allerlei voorgedefinieerde dashboards krijg je een realtime beeld van zaken als spionage en kwaadwillige acties van werknemers of Advanced Persistent Threats (APT’s). Wanneer daar aanleiding toe is, brengt het systeem direct de juiste mensen op de hoogte via e-mail, Slack of sms. De uitgebreide rapportages die het platform genereert, geven relevante beveiligingsinformatie helder weer en helpen je met ISO27000, SOX, PCI en GDPR compliancy.

Ctac komt direct in actie

Ctac helpt ook met het afslaan van eventuele aanvallen. Op afstand zetten wij alle stappen die nodig zijn om jouw systemen en data veilig te houden zodat de continuïteit van jouw organisatie niet in gevaar komt. De veiligheidsexperts van ons Security Response Team staan voor je klaar.

Wil je jouw IT-omgeving actief bewaken en bij eventuele incidenten direct actie kunnen ondernemen? Neem contact met ons op en maak kennis met onze mogelijkheden op het gebied van Security Monitoring & Control.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.