Business Productivity

Krachtige ondersteuning voor productiviteit en samenwerking.

Annemieke Matyas

Senior Consultant

Digitale werkplek en je business productivity

Hoe kun je deze dynamische manier van werken ondersteunen en tegelijkertijd de dagelijkse uitdagingen van het werken in een moderne organisatie effectief aangaan? Hoe kun je informatie-overload voorkomen en mensen helpen om elke dag effectief te werken en zo productief mogelijk te zijn?

Het faciliteren van medewerkers vraagt ​​om slimme digitale oplossingen die optimaal aansluiten bij de werkwijze. Het vraagt ​​om tools die de gebruiker centraal stellen en die volledig in staat zijn om de dagelijkse uitdagingen van het werken in een kennisomgeving aan te gaan – van efficiënt samenwerken met collega’s tot het delen van documenten en data.

Bereid je organisatie voor op de toekomst

Weet je hoe je organisatie er over vijf jaar uitziet? Heb je nog een kantoor? Je bedrijfsvoering vindt online plaats en je teams werken steeds vaker in de cloud. Altijd en overal werken op elk apparaat is de nieuwe realiteit voor de meeste bedrijven. Om deze manier van werken in uw organisatie mogelijk te maken, moet je bepaalde beslissingen nemen. Wat is de beste manier om je medewerkers te helpen zodat je organisatie klaar is voor de toekomst?

Cloud-applicatie Data Protection Service voor Microsoft 365
Ctac CAPS cloud-to-cloud back-up zorgt voor de volledige beveiliging van je Microsoft 365 data. Met de geautomatiseerde back-up van Ctac CAPS naar een fysieke, onafhankelijke en veilige locatie heb je altijd toegang tot je data - zelfs als er storingen zijn in de SaaS-applicatie. Eenvoudig factureren volgens pay-per-use, met andere woorden volgens de werkelijk beveiligde gebruikers. Deze Backup-as-a-Service is een complete oplossing met alles erop en eraan (opslag, updateservice, redundante datacenters, onbeperkte bewaartijd volgens de individuele vereisten, DSGVO-compliant) - geen extra kosten!

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.