Contact

x
Enterprise Performance Management

Laat uw organisatie profiteren van actuele inzichten. Neem afscheid van foutgevoelige, standalone spreadsheets en investeer in de waarde van uw eigen bedrijfsgegevens.

Maak financieel onderbouwde voorspellingen

Binnen uw organisatie beschikt u over enorm veel informatie die u kunt analyseren. Het is echter nog waardevoller om – op basis van gemaakte afspraken – met deze data financieel onderbouwde voorspellingen te doen, afwijkingen bij te sturen en meer controle te hebben.

Enterprise performance management (EPM)-oplossingen

Enterprise performance management zorgt ervoor dat er meer vertrouwen is in uw rapportages. Het zorgt voor een betere organisatorische afstemming en zichtbaarheid van uw (financiële) informatie. Daardoor kunt u beter onderbouwde beslissingen nemen en zelfs voorspellingen doen. En dat is wat u nodig heeft in een snel veranderende wereld. Een duidelijke strategie bepalen, slim omgaan met planningen, helder analyseren en vlot optimaliseren zijn daarbij een voorwaarde.

Stuurinformatie voor uw bedrijf

Stuurinformatie is niet alleen relevant voor de financiële afdeling. Deze informatie komt het best tot zijn recht, wanneer het hele bedrijf die kan ophalen. De afdelingen inkoop, verkoop of marketing kunnen dan met één druk op de knop zien wat de bedrijfsresultaten zijn. En die afdelingen kunnen gerichter bijsturen op basis van accurate informatie. Enterprise performance management maakt onder meer planning, allocatie, samenwerking en what-if analyses mogelijk. Daarom is EPM de tool voor bedrijven die hun planningscycli willen verbeteren, verkorten en vereenvoudigen.

Aan de slag met EPM

Het is belangrijk dat u controle krijgt over alle relevante databronnen in uw organisatie en dat de masterdata kwalitatief in orde zijn. Als expert op het gebied van EPM kan Ctac u daarbij helpen. In samenspraak brengen we uw datalandschap in kaart en bekijken we welke stuurinformatie u nodig heeft. Daarna brengen we uw data-architectuur op orde. Met praktisch advies en krachtige software tillen we uw enterprise performance management naar een hoger niveau.

SAP BPC

Besteed meer tijd aan de groei van uw bedrijf en minder tijd aan uw boekhouding. Stroomlijn uw planning en realiseer een snellere sluiting van de boekhouding. SAP BPC biedt verschillende mogelijkheden voor planning, budgettering, prognoses en financiële consolidatie.

SAP Analytics Cloud

Met SAP Analytics Cloud beschikt u over alle functionaliteiten voor analytics op één SaaS-platform. Inclusief planning, predictive analytics en business intelligence (BI). U houdt altijd zicht op de context en bespaart tijd met plannen, analyserenen voorspellen.

Je klant verrassen met de kracht van data

Infographic

Klanten verwachten veel. Maak van uw klanten fans door in te spelen op hun wensen. Wat zijn valkuilen en waarmee scoort u een voltreffer? Deze infographic helpt u op weg.

Je Klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.

Checklist BI: zo haalt u meer uit uw data

Checklist

U kunt klanten alleen goed bedienen als u precies weet waar zij behoefte aan hebben. Download de checklist en doe uw voordeel met deze vijf tips over Business Analytics.