De klant in charge


Klanten komen via verschillende kanalen - online en offline - met uw merk in contact. Zij verwachten deze kanalen gelijktijdig, naast elkaar te kunnen gebruiken. Tevens rekenen zij op uniforme en afgestemde content, of ze nu gebruikmaken van computer, mobiel, fysieke winkel, catalogus of gedrukt reclamemateriaal. Aan de retailer de uitdaging om - los van verkoopkanalen - de klant te accommoderen, hem keuzes in aankopen, betalen en afhalen te bieden en consistent te zijn in prijs en promotie.

Ctac sluit alle kanalen naadloos op elkaar aan met Omni Customer Engagement

Omnichannel retailing staat voor het stroomlijnen van het complete aankoopproces, van productoriƫntatie tot retourenverwerking, over bestaande kanalen heen. De omnichannel-oplossing van Ctac verrijkt de totale winkelervaring van de klant door altijd, overal en in realtime relevante informatie te bieden. Dit betekent inzicht in de markt, de consument en uw bedrijf via ieder kanaal. Interessant voor u? Ctac helpt uw omnichannel ambities waar te maken!

Stuur een  mail  voor meer informatie of bel ons: +31 (0) 73 692 06 92.

Downloads, animatie & nieuws


Download de White Paper & Road to Omnichannel Retailing brochure door uw gegevens hieronder in te vullen.

Bekijk nu ook de omnichannel animatie:

 


Omnichannel blogs:

Webwinkellogistiek: viert u Sinterklaas tijdens Kerst?
Omnichannel? Omnichoice bedoel je!
Retailers: eerst de kosten, dan de baten

Direct contact


Neem direct contact op met Monique Fermont, of Karen van Surksum

Monique Fermont

Monique Fermont

Sr. Sales Manager at CtacKaren van Surksum

Karen van Surksum

Sr. Channel Manager at SAP NederlandSoftware Partner

Run like never before! SAP staat voor 'Retail en Trade zonder Grenzen'! 


 

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.