Goede doel

Ieder jaar kiest Ctac goede doelen om te ondersteunen. Hier vind je de goede doelen van dit jaar en het overzicht van voorgaande jaren.

Ambulance wens

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden.

Zorgboederij Huppeldepup

Zorgboerderij Huppeldepup vzw is ontstaan uit het idee een boerderij voor iedereen te zijn. Een plek aangepast voor kinderen en volwassenen met een fysieke en of mentale beperking, voor leerlingen die een time-out nodig hebben of werknemers met een burn-out. Onder begeleiding worden activiteiten met onze dieren georganiseerd zoals “konijnknuffelen”, “rollebollen varken”, “schaapjes tellen” en “schatten zoeken in het kippenhok” maar ook dagdagelijkse taken als verzorgen en voederen van de dieren.

Deze goede doelen steunden wij afgelopen jaren:

2022: Villa Joep
2021: Team Samen Sterk
2020: The Ocean Cleanup
2019: Stichting Alzheimer Nederland
2018: SKOV
2017: Vicki Brownhuis
2016: Nursery School Gambia
2015: Warchild

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.