Meet the team S/4HANA

SAP S/4HANA

De leden van ons Nederlandse SAP S/4HANA team weten als geen ander hoe ze jouw business naar een hoger plan kunnen tillen. Maar naast kennis van SAP, hebben ze nog veel meer in huis. Een geweldige conditie bijvoorbeeld. Ongekende reislust. Of een vrijwilligersfunctie bij de Spoedeisende Hulp. We stellen het team graag aan je voor. Leer de teamleden kennen, ontdek wat ze in hun vrije tijd doen en hoe jij daar baat bij hebt.

Erik Hasselo

“Als je luistert hoor je meer”

Business Development Manager Erik geeft de SAP S/4HANA propositie vorm en ondersteunt zijn collega’s en klanten door te luisteren. Maar ook buiten zijn werk biedt hij een luisterend oor als vrijwilliger bij de Spoedeisende Hulp.

Lees meer over Erik

Ton Hoeben

Ik wil het hoogste rendement halen uit de mogelijkheden die er zijn”

New Business Lead Ton onderzoekt hoe de klanten van Ctac hun voordeel kunnen doen met SAP S/4HANA. Om zijn hoofd leeg te maken en zaken in een ander perspectief te zien, rent hij graag door de bossen met zijn hond Mick.

Lees meer over Ton

Remco van Rooijen

“Ontdekken, durven en doen”

SAP Enterprise Architect Remco helpt klanten én collega’s om nog meer uit SAP S/4HANA te halen. Als hij niet aan het werk is, geniet hij van de wereld. En van Rotterdam.

Lees meer over Remco

Jeroen Zijderveld

“Samenwerken en elkaar versterken”

SAP Enterprise Architect Jeroen adviseert klanten over hoe ze SAP S/4HANA het beste kunnen inzetten om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dat doet hij door samen te werken met zijn collega’s.

Lees meer over Jeroen

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.