Meet the team

Modern Workplace

De leden van ons Nederlandse Modern Workplace team weten als geen ander hoe ze je moeten helpen bij het creëren van digitale werkplekken waarmee je plaatsonafhankelijk, datagedreven en resultaatgericht kunt samenwerken en aansturen. Maar naast kennis van Modern Workplace, hebben ze nog veel meer in huis.

Annemieke Matyas

“Zorgen dat technologie wordt gebruikt zoals deze is bedoeld”

Business Consultant Annemieke Matyas begeleidt organisaties in de adoptie van technologie. Daar speelt sterke communicatie een grote rol in. Als trouwambtenaar weet zij wat het is om in het openbaar te spreken en te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben.

Lees meer over Annemieke

Jan Hangoor

“Het zoeken naar een gemene deler is belangrijk”

Binnen het Modern Workplace-team is Jan Hangoor de teamleider. Hij voelt zich tussen de mensen als een vis in het water en probeert bruggen te slaan. “Voor elk type relatie heb je een investering van beide partijen nodig om er samen iets van te maken.”

Lees meer over Jan

Paul van Ravestein

“Ik word enthousiast als ik mensen kan meenemen in mijn verhaal”

Paul van Ravestein is de technische eigenaar van de Modern Workplace. In zijn vrije tijd springt hij graag op de fiets of bouwt hij de mooiste LEGO-creaties.

Lees meer over Paul

Thijs Paepen

“Een band scheppen vertaalt zich in een betere samenwerking”

Als Sales Manager Cloud Services België helpt Thijs Paepen klanten met hun vraagstukken rondom clouddiensten. Als hij de deur van kantoor achter zich dichttrekt, gaat hij graag met collega’s een eindje fietsen.

Lees meer over Thijs

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.