Manufacturing

HUB

Klinkt 2040 nog ver weg? Voor jou als manufacturer is het dichterbij dan je denkt. Duik met ons in de kern van productiebedrijven. Welkom bij de toekomst van productie.

De route voor productiebedrijven om hun arbeidsproductiviteit snel en blijvend te verhogen

Om concurrerend te blijven moet de Nederlandse productiebranche aan de slag met verhogen van de arbeidsproductiviteit blijkt uit recent onderzoek van de Rabobank. Dat is onder andere het gevolg van een vergrijzend personeelsbestand en een tekort aan technisch personeel. De arbeidsproductiviteit moet tussen nu en 2035 flink omhoog; tot wel 60%.

De oplossing? Die ligt voor het grootste deel bij automatisering van de sector. Maar hoe pak je dat slim aan? Daar wil Ctac je graag in inspireren en adviseren aan de hand van de thema’s:

  • Strategy and transformation
  • Core and insights
  • Technology
  • Digital Experience
  • People

Ontdek de belangrijkste trends in de productiebranche in 5 simpele stappen

Live event 6 juni

Verhoog je arbeidsproductiviteit met future proof IT

Ons event bij De Noordkade in Veghel staat volledig in het teken van de productiebranche.

  • Wat moet je wél, en vooral níet doen om de IT- en business uitdagingen voor jouw organisatie aan te pakken?
  • En hoe kunnen automatisering en robotisering je helpen om ook in 2040 nog concurrerend te zijn?

Manufacturing webinars en events

Naar een 100% geïntegreerde IT-omgeving met Ctac

De arbeidsproductiviteit moet de komende jaren tot wel 60 procent omhoog, blijkt uit cijfers van de Rabobank. Ctac neemt je mee in de uitdagingen én kansen voor manufacturers.

Meer informatie
Microsoft Teams voor frontline workers

Voelen jouw frontline workers zich een volwaardig én gewaardeerd onderdeel van je organisatie? In dit webinar laten we zien hoe jouw organisatie de brug slaat tussen kantoor en de werkvloer.

Meer informatie
Laat jouw productiebedrijf niet hacken!

Je bent je productiebedrijf aan het digitaliseren. Dat biedt volop kansen voor een efficiënter beheer van processen en geavanceerde data-analyse, maar ken je ook de gevaren?

Meer informatie
Data event

Voorbeeld tekst

Meer informatie

Manufacturing webinars en events terugkijken

Core and Insights: SAP S/4HANA Manufacturing Webinar November

Bekijk de recording terug

Placeholder

  • Elze content
  • Elze content
  • Data content

Thielco in slechts 13 weken naar de Public Cloud

Thielco Steel Solutions Group, Europees leider in roosterproductie en anti-corrosie oppervlaktebehandelingen, wilde verder investeren in vergroening van de productiemiddelen. Plus de productiviteit en kwaliteit verbeteren. Daar was een verdere stap in digitalisatie op de werkvloer voor nodig. En dat betekende: migratie naar SAP S/4HANA Public Cloud.

SAP BTP is de innovatie toolbox voor het future proof maken van jouw onderneming. Binnen één uniform platform heb je controle over Applicatie Ontwikkeling, Datamanagement, Analytics & Planning en Integraties. In deze korte video neemt Lars Toebes je mee in de voordelen en gebruiksgemak van het platform.

 

Brochure Digital Experience for manufacturing

Meer blog