Contact

x

De wereld van productiebedrijven is sneller in beweging dan ooit

Dit heeft alles te maken met veranderende invloed van uw eindklant. De klant bepaalt. Dit in combinatie met glocalisering en vergrijzing van het werknemersbestand, maakt het lastig om uw eigen concurrentiekracht op peil te houden.

Rondetafel - Uitdagingen producerend Nederland 2020

Ontdek hoe producerend Nederland hiermee omgaat en hoe je hiermee kunt omgaan tijdens de rondetafelsessie voor producerend Nederland van Ctac en SAP!

Voor wie:

COO, Operations managers, Production managers, IT managers, Sales managers, Supply Chain managers en Service managers

Wanneer:

  • donderdag 10 oktober, de Leerfabriek, Almystraat 14, 5061 PA Oisterwijk

Wat kunt u verwachten?
Ctac heeft in samenwerking met SAP onderzoek* gedaan naar de drie trends (veranderende klantvraag, glocalisering en vergrijzing) bij producerend Nederland*. In een kleinschalig ronde tafel-evenement (alleen op uitnodiging) nemen we je mee langs de belangrijkste onderzoeksresultaten uit dit trendrapport.

Exclusieve Ronde Tafel
Samen met een select aantal beslissers in de maakindustrie en de specialisten van SAP en Ctac gaat je snel de diepte in om kennis te delen, te spiegelen en voor jezelf de juiste focus te bepalen. Daarna bepaal je in een workshop actief waar de prioriteiten van de eige organisatie liggen en hoe je deze het beste aanpakt. Op het einde van de middag heb je een concreet stappen plan inclusief prioriteiten. Daarmee ben je goed voorgesorteerd  de aankomende ontwikkelingen het hoofd te bieden.

Locatie
de Leerfabriek, Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk


*Onderzoek onder 56 Nederlandse productiebedrijven, eerste kwartaal  2019. RVS Marketing in opdracht van Ctac en SAP
Trendrapport: Uitdagingen producerend Nederland 2020

Is producerend Nederland voorbereid op het volgende decennium? Lees in dit rapport hoe producerend Nederland is voorbereid op uitdagingen als glocalisering, toenemende vraag naar maatwerk en vergrijzing.

Download trendrapport

Ronde Tafel: 10 oktober 2019

Leerfabriek, Almystraat 14 in Oisterwijk

In de ambiance van een oude fabriek, verneemt je de uitdagingen van de moderne maakindustrie. Ga daarna direct zelf aan de slag en breng met de experts van Ctac & SAP de huidige bedrijfssituatie in kaart om te komen tot een doelgerichte aanpak.