Contact

x
Commercieel vastgoed

Neem de controle over uw portefeuillebeheer volledig in handen

De vastgoedsector wordt tegenwoordig geconfronteerd met verschillende uitdagingen. De toenemende complexiteit van externe omstandigheden leidt tot snel veranderende markten.

Commercieel vastgoed

De vastgoedsector wordt tegenwoordig geconfronteerd met verschillende uitdagingen. De toenemende complexiteit van externe omstandigheden leidt tot snel veranderende markten. Deze dwingt tot flexibele benaderingen en dynamische bedrijfsstrategieën. Rekening houdend met de druk om elk jaar te groeien en de vereisten om de kosten te verlagen, zijn de besluitvormingsprocessen veel ingewikkelder geworden voor vermogensbeheerders, portefeuillebeheerders of CFO's. Bovendien worden deze functies geconfronteerd met tijdrovende managementrapportering. Aangezien cruciale informatie verborgen kan zitten in verschillende bestanden, spreadsheets of zelfs complexe niet-geïntegreerde gegevenssystemen, worden hun jobs moeilijker omdat ze vaak te maken krijgen met afwijkende versies van de waarheid.

Om uw ambitie waar te maken, heeft Ctac de cockpit voor commercieel vastgoed ontwikkeld. Hij biedt één enkele versie van de waarheid, gekoppeld aan verschillende relevante gegevensbronnen, om gemakkelijker slimme en snelle beslissingen te nemen. Deze cockpit geeft realtime-inzicht in het portefeuillebeheer, de leegstand, de kasstromen en de financiële prestaties. Neem de controle in handen door eenvoudig te gebruiken visualisaties (grafieken en plannen) te raadplegen voor complexe analyses. Controleer informatie op hoog niveau in overzichtelijke dashboards en zoom in op gedetailleerde weergaven om antwoorden te krijgen op uw bedrijfsvragen. Beperk de risico's, optimaliseer de winstgevendheid en neem snelle en slimme beslissingen voor toekomstige investeringen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek uw opportuniteiten en knelpunten door de portefeuille te beheren.
  • Beperk uw leegstand om de winstgevendheid te optimaliseren.
  • Onderneem onmiddellijk actie om uitstaande schulden te innen.
  • Neem snelle en slimme investeringsbeslissingen op basis van financiële scores.

Shopping Centre Management Cockpit - Demo

Video

In deze korte demo ziet u de toegevoegde waarde van een IoT-oplossing voor footfallanalyse van een geïntegreerde IoT-app op basis van een SAP-backend te tonen.