Contact

x
De slimste fabriek

De slimste fabriek draait op de slimste raderen.

Snelle ontwikkelingen en ingrijpende veranderingen

Snelle technologische ontwikkelingen en klanten die steeds meer zelf bepalen, nopen de industriële sector tot ingrijpende aanpassingen. Korte levertijden, op maat en gepersonaliseerd zijn de nieuwe standaarden.

De slimste fabriek

Het gaat er steeds meer om de wensen van de klant vroegtijdig te herkennen en de interne processen daarop af te stemmen. Korte lijnen met klanten resulteren in versnelde productinnovatie. Geen enkel bedrijf wil achterblijven. Concurrenten bevinden zich overal ter wereld. Creëer uw slimste fabriek met behulp van onderstaande vier pijlers:

Feilloze samenwerking met leveranciers wordt steeds belangrijker

Om in te spelen op de wensen van de veeleisende klant moeten productiebedrijven feilloos samenwerken met leveranciers. Het vraagt om een betrouwbaar productieproces, dat kwaliteit combineert met zo weinig mogelijk verspilling. Dat vraagt ook om focus op service. Aan u de uitdaging om op dat vlak de juiste positie te kiezen en de juiste beslissingen te nemen. Maar u staat er niet alleen voor. Hoe ziet uw slimste fabriek eruit?

De industriële sector is een sterke sector die veel mensen aan het werk zet. Om die positie te behouden, moeten industriële bedrijven blijven innoveren. Bedrijven in de industriële sector zijn gebaat bij digitalisering. IT biedt veel mogelijkheden om klanten persoonlijk te benaderen, razendsnel te leveren en producten te vernieuwen. IT zorgt voor verticale integratie, zodat de afstand tussen top floor (management) en shop floor (werkvloer) drastisch wordt verkleind.

Oplossingen gebaseerd op het model van de slimste fabriek

Ctac Manufacturing heeft alles in huis om oplossingen te vinden voor uw problemen. Onze unieke combinatie van marktkennis enerzijds en ‘technology know-how’ anderzijds leidt tot een uitmuntende afstemming tussen business en IT. Wij ontwikkelen onze oplossingen aan de hand van het model van de slimste fabriek en voor alle aspecten van het productieproces, van productontwikkeling tot de dienst na verkoop. De slimste fabriek staat op een stevig fundament. Samen met u bouwen we dat stevige fundament voor uw slimste fabriek. Een fundament waarmee u weerbaar bent door wendbaar te zijn. U kunt de klantverwachtingen overtreffen, controle houden over planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden, de marges van uw bedrijf bewaken én het optimale rendement realiseren.

Whitepaper: Product Information Management

Winst boeken door productclassificatiestandaarden te combineren met een PIM-systeem? In dit whitepaper laten we zien waarom je bij de aanschaf of het gebruik van een PIM-systeem altijd moet overwegen om productclassificaties te standaardiseren.

Download whitepaper

In vijf stappen sneller produceren met aanzienlijk kleinere voorraden

Blog - March 11 2019, Sander Vermeer, 4 min leestijd

Voorspelt u de vraag naar producten om inkoop, voorraad, productie en levering optimaal af te stemmen? In deze blog vertel ik u waarom u zich beter kunt richten op de werkelijke vraag naar producten.

Vlog: Intelligentie, hoe gaat u hier slim mee om?

Video

Michiel Kox legt in zijn vlog uit hoe je met behulp van vloeibare en gekristalliseerde intelligentie de slimste fabriek kunt worden.

RECORDED WEBINAR: Verandering versnellen in de maakindustrie

Webinar Recording

Aan de hand van een dag in het leven van een productieplanner in een fabriek maakt u kennis met nieuwe manieren waarop data een transformerende speelt in het planningsproces.