Contact

x
Digitale Transformatie

Ook bij productiebedrijven staat de nieuwe wereld voor de deur. Allerlei innovatieve technologische ontwikkelingen vinden hun weg naar de productiewereld.

De productiebranche verandert in hoog tempo

Nieuwe productiemethodes veranderen de productiebranche in een snel tempo. Ontwikkelingen als 3D printing, verregaande robotisering en big data zorgen voor een digitale revolutie op de werkvloer. Het is tijd om daarin mee te gaan.

Digitale Transformatie

Ook bij productiebedrijven staat de nieuwe wereld voor de deur. Allerlei innovatieve technologische ontwikkelingen vinden hun weg naar de productiewereld. Daardoor komen ook in de industriële sector nieuwe modellen en mogelijkheden binnen handbereik. Slimmer produceren. Sneller produceren. Produceren in een 'lot size of one'. De technologie is zo vergevorderd dat al uw ideeën en wensen te realiseren zijn. Enerzijds door nieuwe technieken te introduceren. Anderzijds door externe data slim samen te brengen met uw topfloor en shopfloor.

Hoe ziet uw digitale agenda eruit? 

Al die keuzes maken digitale transformatie tegelijkertijd ook behoorlijk uitdagend. Want hoe beweegt u mee met de wensen van uw klanten en het tempo van de markt? Hoe profiteert u van al die nieuwe mogelijkheden? Hoe brengt u uw investeringen en uw marge in evenwicht? Hoe combineert u kwaliteit en innovatie? Hoe maakt u de juiste keuzes? Digitale transformatie begint met een digitale agenda. Die digitale agenda komt voort uit uw strategie. Wat wilt u de komende jaren bereiken? Wat betekent dat voor uw processen?

Ctac is uw reisleider

Wij treden graag op als reisleider voor bedrijven die mee willen zijn met de smart industry en richting willen geven aan de digitale transformatie. Als ervaren manufacturing experts helpen wij bedrijven om nieuwe wegen te bewandelen. Wij zijn dag in dag uit met digitale transformatie bezig. Daardoor hebben wij een goed beeld van de mogelijkheden en kunnen wij u gericht op weg helpen bij het realiseren van uw slimste fabriek. Afhankelijk van uw strategie helpen wij u om de juiste processen en de impact op uw architectuur, uw IT en uw medewerkers te bepalen.

SAP S/4HANA Cloud Manufacturing

Personalisatie, een vergrijzend personeelsbestand, de oneindige mogelijkheden van innovatieve technologie en de opkomst van servitization. Het zijn dé trends die de toekomst van de maakindustrie bepalen.

SAP HANA

Bedrijven en organisaties verzamelen steeds meer data. Die gegevens zijn cruciaal om in te spelen op de veranderende wereld om hen heen. Analyseer uw data in realtime en reageer proactief op deze veranderingen met SAP HANA.

De slimste fabriek draait op de slimste raderen

Snelle technologische ontwikkelingen en klanten die steeds meer zelf bepalen vragen van de maakindustrie ingrijpende aanpassingen. Korte levertijden, op maat en gepersonaliseerd zijn de nieuwe standaarden.

Bekijk de slimste fabriek

In vijf stappen sneller produceren met aanzienlijk kleinere voorraden

Blog - March 11 2019, Sander Vermeer, 4 min leestijd

Voorspelt u de vraag naar producten om inkoop, voorraad, productie en levering optimaal af te stemmen? In deze blog vertel ik u waarom u zich beter kunt richten op de werkelijke vraag naar producten.

Vlog: Intelligentie, hoe gaat u hier slim mee om?

Video

Michiel Kox legt in zijn vlog uit hoe je met behulp van vloeibare en gekristalliseerde intelligentie de slimste fabriek kunt worden.

RECORDED WEBINAR: VERANDERING VERSNELLEN IN DE MAAKINDUSTRIE

Webinar Recording

Aan de hand van een dag in het leven van een productieplanner in een fabriek maak je kennis met nieuwe manieren waarop data een transformerende rol gaat spelen in het planningsproces.