Contact

x

Bouw de slimste fabriek

Tegelijkertijd behouden ze de controle over planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Ze bewaken hun marges en realiseren een optimaal rendement. Hoe? Door een slimme fabriek te creëren.

Manufacturing

De productiewereld is sneller in beweging dan ooit. Dat heeft alles te maken met de veranderende invloed van de eindklant. De klant bepaalt. Meer dan ooit dicteert de vraag van de eindklant hoe en volgens welke specificaties u en de andere schakels in de demand-driven supplychain moeten produceren en leveren.

Dit betekent nogal wat. Om in te spelen op de wensen van die veeleisende klant moeten productiebedrijven feilloos samenwerken met leveranciers. Het vraagt om een betrouwbaar productieproces, dat kwaliteit combineert met zo weinig mogelijk verspilling. Het vraagt om focus op service.  

De slimste fabriek

Wij helpen productiebedrijven bij het nadenken over dit soort uitdagingen. Dat doen we aan de hand van een model dat wij de Slimste Fabriek noemen. Zo’n slimste fabriek staat op een solide fundament. Dat fundament geeft u maximaal inzicht in planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Alles wat u nodig heeft om probleemloos nieuwe producten te introduceren, de marges van uw bedrijf te bewaken en het optimale rendement te creëren. Met het juiste fundament bent u weerbaar en wendbaar. Bovendien voegt elk proces waarde voor de klant toe. Veranderende omstandigheden of wijzigende klantwensen zijn geen probleem meer; u speelt er zo op in.

Servitization

De wereld waarin maakbedrijven opereren is complexer dan ooit. En die complexiteit neemt alleen maar toe. Deze dynamiek vraagt om een flexibel bedrijfssysteem.

Personalisatie

Uw klanten verwachten dat u maatwerk levert. Wat betekent het voor uw bedrijf als u gepersonaliseerde producten maakt op basis van specifieke wensen in een oplage van één?

Digitale Transformatie

Ontwikkelingen rondom thema’s als sensoren, mobility en cloud in combinatie met ongekende rekenkracht zorgen voor geweldige mogelijkheden en nieuwe inzichten.

SAP S/4HANA Cloud Manufacturing

Personalisatie, een vergrijzend personeelsbestand, de oneindige mogelijkheden van innovatieve technologie en de opkomst van servitization. Het zijn dé trends die de toekomst van de maakindustrie bepalen.

De slimste fabriek draait op de slimste raderen

Snelle technologische ontwikkelingen en klanten die steeds meer zelf bepalen vragen van de maakindustrie ingrijpende aanpassingen. Korte levertijden, op maat en gepersonaliseerd zijn de nieuwe standaarden.

Bekijk de slimste fabriek

In vijf stappen sneller produceren met aanzienlijk kleinere voorraden

Blog - March 11 2019, Sander Vermeer, 4 min leestijd

Voorspelt u de vraag naar producten om inkoop, voorraad, productie en levering optimaal af te stemmen? In deze blog vertel ik u waarom u zich beter kunt richten op de werkelijke vraag naar producten.

Vlog: Intelligentie, hoe gaat u hier slim mee om?

Video

Michiel Kox legt in zijn vlog uit hoe je met behulp van vloeibare en gekristalliseerde intelligentie de slimste fabriek kunt worden.

Recorded Webinar: Sneller produceren, kleine voorraden

Webinar Recording

U ontdekt hoe u met DDMRP zo snel mogelijk inspeelt op de klantvraag, zónder gigantische voorraden te houden.