Contact

x
XV Retail

Verbind uw bestaande kanalen en maak deze inzichtelijker en krachtiger dan ooit tevoren. Met XV Retail, de state-of-the-art retail Point of Sale-oplossing voor Food en Non-Food retailers in Europa.

POS (Point of Sale) kassasysteem XV Retail

De retailmarkt verandert snel en de grens tussen on- en offline verdwijnt. De klant is kritisch en verwacht een naadloze integratie van meerdere kanalen. Gemak en snelheid wordt steeds belangrijker in het aankoopproces van de consument.

POS (Point of Sale) kassasysteem XV Retail

Ben de concurrentie een stap voor met XV Retail

XV Retail is een retail oplossing voor de centraal aangestuurde Food en Non-Food retailer in Europa. XV Retail is meer dan alleen een Point of Sale-kassa. Wij verbinden uw bestaande kanalen en maken deze inzichtelijker en krachtiger dan ooit tevoren. U beschikt daarmee over één centrale en innovatieve oplossing waarmee u ál uw processen afwikkelt. Het resultaat? Tevreden medewerkers die zowel op de winkelvloer als achter de schermen optimaal ondersteund worden. En – vooral – gelukkige klanten die optimaal bediend worden, of ze u nou online of offline weten te vinden.

Realtime integratie

XV Retail is een uniek Commerce platform en een knooppunt tussen al uw klantcontactmomenten. Door de realtime integratie met SAP, of zelfs een één op één koppeling tussen XV-POS en uw webshop, beschikken klanten en medewerkers over a single version of truth. Daarnaast beschikt XV Retail over een eigen loyalty module die u eenvoudig kunt koppelen aan een kassa of webshop. Zo bedient u de klant ook op het gebied van loyalty on- en offline eenduidig.

Gift- en Loyalty cards

Elke klant is uniek, beloon loyale klanten gefaciliteerd vanuit OCL (Omni Customer Loyalty). Met OCL beschikt u over een totaaloplossing voor alle eigen of thirdparty gift- en loyalty cards. Naast loyalty beschikt XV Retail over een klantendatabase die zowel offline op de Point of Sale-kassa als realtime geïntegreerd met SAP beschikbaar is. Pas hierdoor unieke klant personalisatie toe met bijvoorbeeld klant specifieke pricing en promoties op maat.

Take Control

Elke transactie wordt zowel lokaal als centraal geregistreerd. Die permanente verbinding tussen kassa’s en uw centrale systeem zoals SAP (CAR) levert allerlei voordelen op. U zorgt voor optimale service op de winkelvloer en creëert een real time inzicht in al uw verkopen. Maar deze informatie helpt u ook om bijvoorbeeld voorraden optimaal te verdelen over uw vestigingen.

XV Retail zorgt daarnaast voor volledig gesloten geld en goederenstromen. U heeft als retailer 24/7 real time inzicht waar de artikelen zijn, elke beweging wordt geregistreerd van goederenontvangst tot verkoop of retour DC. XV Retail zorgt ook voor volledige grip op uw geldstromen door de integraties met ‘slimme kluizen’, Cash machines, OmniChannel Payment platformen en volledige Cash Management binnen de XV Retail applicatie.

Simplicity & performance

Met XV Retail registreren medewerkers of klanten zelf eenvoudig aankopen. De Point Of Engagement beschikt over een inventieve User Interface. Of dit nu is via tablet, zelfscan of regulier kassascherm. Het maakt voor u als retailer niet uit of u beschikt over een klein assortiment, honderdduizenden artikelen, klanten en/of zeer complexe promotie varianten. De snelheid op uw kassa is altijd gegarandeerd.

Omdat XV Retail centraal beheerd wordt, zijn uw kassa’s altijd up-to-date. Prijswijzigingen of andere correcties voert u snel en eenvoudig 24/7 door, net als updates van de software, zo heeft u geen verrassingen in de keten.

Retail 2020 – Onderdeel runshoppers en funshoppers

Blog - 31 oktober 2017, Ivo van der Raad, 4 min leestijd

Funshoppers en runshoppers optimaal bedienen in 2020 vraagt om lef en ondernemerschap. Hoe bedienen retailers runshoppers en funshoppers in 2020? Het antwoord is eenvoudig.

XV Retail succesvol uitgerold bij Action

Customer Case

Tientallen miljoenen kassabonnen per jaar van 275 winkels in Nederland en daarbuiten: hoe heeft Action dit goed weten te automatiseren? Bekijk hier de referentiecase.

Sligro Food Group kiest voor omnichannel POS-systeem

Persbericht

Sligro heeft Ctac geselecteerd voor de implementatie en het onderhoud van een nieuw Point of Sale-systeem (POS). XV Retail vervangt het kassasysteem waarmee Sligro nu werkt.