Contact

x
Omni Customer Loyalty (OCL)

Maak van uw klanten fans met het krachtige loyalty platform voor detailhandel en groothandelsbedrijven.

Omni Customer Loyalty

Een klantenpas introduceren? Cadeaukaarten uitgeven, medewerkers korting geven of aanhaken bij de loyaliteitsprogramma’s van derden? Met het Omni Customer Loyalty programma van Ctac kan het allemaal.

Loyaliteitsprogramma Retail

Een goed loyaliteitsprogramma vergroot de betrokkenheid van uw klanten bij uw winkelbedrijf. Zo verhoogt u de omzet en verlaagt u retentie. Met Omni Customer Loyalty van Ctac rolt u probleemloos loyaliteitsprogramma’s uit waarmee u trouwe klanten beloont.

Met loyaliteitsprogramma’s creëert u betrokken, loyale klanten. U beloont ze voor het feit dat ze shoppen in uw winkel of webwinkel. Dergelijke programma’s dragen bij aan uw omzet en helpen u bovendien om het profiel van uw klant te verrijken.  

Een versie van de waarheid

Het succes van uw loyaliteitsprogramma’s valt en staat bij de beheersbaarheid ervan. Klanten die hun klantenpas laten zien, moeten zonder gedoe hun korting of hun spaarpunten krijgen. Dat geldt natuurlijk ook op het moment dat ze online of via een ander kanaal iets bij u aanschaffen. Dit vraagt om een loyalty-oplossing die naadloos integreert met uw kassa’s, uw webshop, uw ERP-oplossing en systemen van derden zoals AirMiles. Op het moment dat uw loyalty-oplossing optimaal geïntegreerd is, gaat zo’n systeem fungeren als spin in het web. Er ontstaat één enkele versie van de waarheid waarop ál uw systemen kunnen bouwen.

Verander klanten in fans met OCL

Wij willen winkelbedrijven helpen om trouwe fans te maken van hun klanten. Daarom ontwikkelden wij Omni Customer Loyalty (OCL), een krachtig loyalty platform voor retailers en groothandelsbedrijven die van gewone klanten, loyale fans willen maken.

Omni Customer Loyalty is een open platform dat u door middel van webservices probleemloos koppelt met uw POS en andere systemen. Het systeem heeft standaard koppelingen voor SAP aan boord, maar kan ook heel makkelijk met uw webshop geïntegreerd worden. Vanzelfsprekend heeft OCL ook een standaard en naadloze integratie met onze eigen POS-oplossing XV Retail.

Meerdere programma’s en kaartsoorten

Met OCL beheert u meerdere loyaliteitsprogramma’s tegelijk. Het platform ondersteunt bovendien meerdere kaartsoorten en spaarsystemen. U kunt met euro’s werken, maar ook met spaarpunten van externe partijen zoals AirMiles. Aan allerlei praktische zaken is gedacht. Zo kunt u precies aangeven hoeveel punten er maximaal gespaard mogen worden. Ook kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel klanten maximaal mogen besteden. Van elke account kunt u op ieder moment de transactiehistorie bekijken. Accounts aan- en uitzetten is een kwestie van een druk op de knop.

Personeelskorting zonder hoofdpijn

Wilt u uw medewerkers ook laten kopen bij uw winkel? Dan mag u van de fiscus elk kalenderjaar 500 euro belastingvrij aan uw werknemers geven in de vorm van kortingen op uw producten. Deze gericht vrijgestelde korting mag maximaal 20% van de winkelprijs bedragen. Met Omni Customer Loyalty houdt u deze fiscale grenzen probleemloos in de gaten. Is de vrije ruimte opgebruikt, dan ontvangt de collega geen korting meer. Zo voldoet u moeiteloos aan alle eisen van de Belastingdienst.