Contact

x
Product Content & Brand Management

Efficiënt beheer van alle product- en brandgegevens op één centrale plek

Consistente Product & Brand Informatie als basis voor (digitaal) succes

Consistente en volledige product- en brand informatie wordt in het unified commerce tijdperk steeds belangrijker. De hoeveelheid informatie groeit en het aantal producten neemt exponentieel toe. Product informatie management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) zijn dé oplossing om grip te krijgen op efficiënt beheer en distributie van uw Product- en Brand informatie.

PIM en DAM hand in hand

In de praktijk wordt productinformatie nog vaak in verschillende systemen ingevoerd. Dit is foutgevoelig, leidt tot versnipperde informatie en het kost extra tijd om informatie te beheren en gebruiken. Met een PIM systeem beheert u uw productinformatie vanuit één platform. Alle productinformatie is consistent en u kunt productinformatie eenvoudig naar alle verkoopkanalen publiceren. PIM-systemen, zoals inRiver PIM, faciliteren ook in het beheren van alle product gerelateerde digitale assets (foto’s, video’s, certificaten, etc). Dit behoort uiteraard ook tot uw product informatie.
 
Het positioneren van uw producten en brand en het bieden van de optimale customer experience, vereist echter meer dan alleen product gerelateerde content. Digitale Brand content en zelfs corporate informatie dient consistent en volledig te zijn. Deze digitale assets en content kan op een efficient wijze in een DAM systeem, zoals Bynder, gemanaged worden.
 
PIM en DAM systemen zijn complementair en met de juiste integratie werken deze naadloos samen.
 
Ctac helpt organisaties efficiënter om te gaan met hun product- en brand content, door het gebruik van PIM en DAM oplossingen. Zo stelt Ctac u in staat om productinformatie en digitale assets optimaal in te zetten en zo te kunnen blijven anticiperen in een continu veranderende wereld. Op deze manier creëert u een optimale customer experience door de inzet van real-time informatie over alle touchpoints binnen de buying cycle van uw klant.

inRiver PIM

Het moderne Product Information Management-platform (PIM) van inRiver helpt manufacturers, wholesalers en retailers om het complete aankoopproces van hun klanten perfect te stroomlijnen. Online, maar ook voor catalogus en POS.

Bynder DAM

Uw klanten krijgen een bepaald beeld van uw organisatie op basis van visuele en tekstuele merkuitingen. Om in de gedachten van uw klanten te blijven, is het van belang consistente merkuitingen te ontwikkelen, verrijken en te distribueren.

Whitepaper: Product Information Management

Winst boeken door productclassificatiestandaarden te combineren met een PIM-systeem? In dit whitepaper laten we zien waarom je bij de aanschaf of het gebruik van een PIM-systeem altijd moet overwegen om productclassificaties te standaardiseren.

Download whitepaper

Live met een PIM-systeem in 8 weken? Het kan echt!

Interessant

Veel bedrijven twijfelen om te investeren in een PIM systeem, omdat aangenomen wordt dat het onmogelijk is om in een korte periode een systeem operationeel te hebben. Niets is minder waar!

CTAC ETIM-PRODUCTCLASSIFICATIE-EXTENSIE

Productsheet

In deze productsheet ontdekt u welke features de ETIM-extensie heeft en welk support Ctac hierbij biedt.

KAARSENFABRIKANT SPAAS STAPT OVER OP INRIVER PIM

Referentiecase

Om afnemers zo goed mogelijk te voorzien van productinformatie, is Spaas overgestapt op productinformatiesysteem InRiver.