Contact

x
Customer Experience

Klanten verwachten meer en meer van u. Ze verwachte relevante aanbiedingen, tegen de juiste prijs, toegespitst op wie ze zijn.

Download whitepaper

Maak klanten loyaal door ze écht centraal te stellen

Hoe kunt u als organisatie - of u nu retailer, groothandel of producent bent - klantverwachtingen overtreffen en de concurrentie aftroeven? Door uw (potentiële) klanten te blijven verrassen. Customer Engagement speelt daarin een belangrijke rol.

Customer Experience oplossingen

Customer Experience is meer dan klantinteractie alleen. Het is in de eerste plaats het wekken van interesse. Door uw (potentiële) klanten op de juiste manier te benaderen en te voorzien van informatie, zorgt u dat toekomstige klanten geïnteresseerd raken en blijven in uw producten en diensten.

Stel de klant centraal

In de tweede plaats is Customer Experience het centraal stellen van de klant. U staat voor de permanente uitdaging om uw klanten écht centraal te stellen. Om beide punten te realiseren, dient u uw huidige en toekomstige klanten voortdurend te verrassen. Ctac helpt u daarbij met een heel scala aan krachtige oplossingen.

Sales Management

Wanneer uw klantinformatie zich in verschillende niet-geïntegreerde applicaties bevindt, kunnen uw medewerkers niet optimaal samenwerken. Creëer daarom een 360-gradenbeeld van uw klant en verhoog uw conversieratio.

Service & Field Service Management

Het beeld dat uw klant van uw bedrijf krijgt moet positief zijn. Of zij zich in uw webshop bevinden, contact heeft met de klantenservice of een monteur op bezoek krijgen. Het begint met een volledig beeld van uw klant.

Product Content Management

De customer journey is enorm veranderd. Er zijn meer (digitale) verkoopkanalen beschikbaar en consumenten zijn steeds minder merktrouw. Biedt daarom op elk kanaal relevante, consistente en rijke productinformatie aan.

SAP Service Cloud

Bent u klaar voor het volgende niveau op het gebied van Customer & Field Services? Met SAP Service Cloud kunt u uw servicescenario’s verbeteren van uw klantenservice en buitendienst. En creëert u een complete service-ervaring.

SAP CX Field Service Management

Bent u op zoek naar een platform waarmee u uw volledige serviceoperatie kunt ondersteunen? Het Field Service Managementplatform voorziet uw binnen- en buitendienst van digitale hulpmiddelen voor al hun activiteiten.

Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie

Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.

Download whitepaper

Design Thinking: aan de slag met de ultieme Customer Journey

Blog - 2 juli 2019, Frank Koppen, 5 min leestijd

Wil je als bedrijf relevant zijn voor consumenten, dan moet je redeneren vanuit de behoefte van de klant. Hoe kan Design Thinking bijdragen aan het realiseren van de ultieme Customer Journey?

VLOG – CROWD SERVICES & SERVITIZATION

Video

Technologie maakt het mogelijk dat we op onze wenken bediend worden. Dit heeft als direct gevolg dat klanten deze verwachting ook hebben als het gaat om verlenen van serviceprocessen.

JE KLANT VERWACHT EEN PERSOONLIJKE BENADERING

Video

Ken jij jouw klant door en door? Weet je wat haar lievelingskleur is en zijn favoriete hobby? Met een persoonlijke benadering kan je klanten voor je winnen en aan je binden.