Contact

x

Customer Experience

Klanten verwachten meer en meer van u. Ze verwachte relevante aanbiedingen, tegen de juiste prijs, toegespitst op wie ze zijn.

Maak klanten loyaal door ze écht centraal te stellen

Hoe kunt u als organisatie - of u nu retailer, groothandel of producent bent - klantverwachtingen overtreffen en de concurrentie aftroeven? Door uw (potentiële) klanten te blijven verrassen. Customer Engagement speelt daarin een belangrijke rol.

Customer Experience oplossingen

Customer Engagement is meer dan klantinteractie alleen. Het is in de eerste plaats het wekken van interesse. Door uw (potentiële) klanten op de juiste manier te benaderen en te voorzien van informatie, zorgt u dat toekomstige klanten geïnteresseerd raken en blijven in uw producten en diensten.

Stel de klant centraal

In de tweede plaats is Customer Engagement het centraal stellen van de klant. U staat voor de permanente uitdaging om uw klanten écht centraal te stellen. Om beide punten te realiseren, dient u uw huidige en toekomstige klanten voortdurend te verrassen. Ctac helpt u daarbij met een heel scala aan krachtige oplossingen.

Marketing, Sales & Service (CRM)

Met alle klantinformatie op één plek, komt u tot nieuwe inzichten én kunt u beter inspelen op de behoefte van uw klant. Dat is mogelijk met onze CRM-oplossingen.

PIM oplossingen

De Customer Journey is het enorm veranderd. Er zijn meer (digitale) verkoopkanalen beschikbaar en consumenten denken niet meer in kanalen. Daarom wilt u op elk kanaal consistente content bieden.

E-commerce & CMS

Hoe kunt u klanten aan uw organisatie binden? Customer Engagement speelt daarin een belangrijke rol. En daar kunnen E-commerce & CMS oplossingen u uitstekend bij helpen.

SAP Hybris Cloud for Customer

Bij SAP Hybris Cloud for Customer draait alles om de golden record van een klant. Dat wil zeggen dat u een zo goed mogelijk beeld van iedere klant creëert (360 graden blik) om zo inzicht te krijgen in de status van de klant.

Ctac Instore Production

Ctac Instore Production voorspelt waar supermarktklanten behoefte aan hebben, met een continue versbeleving als resultaat. Voorkom derving bij de productie van verse producten op de winkelvloer en ga zo voedselverspilling tegen.

Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie

Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.

Download whitepaper

PIM systeem: one version of the truth – wie bepaalt de waarheid?

Blog - 3 september 2018, 4 min leestijd

Product Informatie Management-systemen (PIM) moeten zorgen voor ‘one version of the truth’ wat betreft commerciële, marketing-, logistieke, functionele en technisch gerelateerde productinformatie.

Hoe creëer je een uniforme klantervaring over alle kanalen

Video

Het bieden van de juiste productinformatie, ongeacht op welk kanaal, is van groot belang. U wilt daarom op elk verkoopkanaal de beste productinformatie leveren. Bekijk hiervoor het webinar.

Ctac Retail Event

Event - 27 september 2018 | Store of the Future, Printerweg 22, Amersfoort

Hoe zet u klantdata bewust in om het onbewuste koopgedrag van consumenten te beïnvloeden? U hoort het op donderdag 27 september tijdens het Ctac Retail Event.