CRM oplossingen

U heeft behoefte aan een efficiënte inrichting van de interne bedrijfsprocessen. Met de CRM oplossingen van Ctac heeft u alle klantinformatie op één plek, kunt u nieuwe inzichten uit bedrijfsgegevens ontdekken én kunt u beter inspelen op de behoefte van uw klant. Doordat al uw medewerkers accurate gegevens hebben kunt u de klant beter bedienen. U kunt hiermee het klantcontact en de klanttevredenheid verbeteren. En dat is essentieel voor het opzetten van duurzame relaties.


Voordelen CRM oplossingen

 • Interne processen efficiënter inrichten
 • Al uw klantinformatie op één plek
 • Genereer kwaliteit leads en een goed gevulde pijplijn
 • Verbeterd klantcontact en beter inspelen op de behoefte van uw klant
 • Nieuwe inzichten uit bedrijfsgegevens ontdekken

Waarom is CRM belangrijk?

Customer Relationship Management (CRM) is een bedrijfsstrategie die de relatie met klanten centraal stelt. U wilt uw klanten altijd persoonlijk en met relevante informatie benaderen. Daarom moet de volledige contactgeschiedenis met klanten direct toegankelijk zijn voor alle medewerkers. Informatie uit bedrijfsbezoeken telefoongesprekken, e-mails en presentaties is zo voor iedereen beschikbaar.

Door CRM oplossingen krijgt uw marketing- en salesteam meer inzicht in de volledige pijplijn. Leads opvolgen en deals sluiten wordt zo een stuk makkelijker. Daarnaast realiseert u met behulp van een CRM-pakket een snellere afwikkeling van processen binnen uw organisatie. De klanttevredenheid en -loyaliteit neemt toe en u bent meer winstgevend.

Softwareleveranciers

Benieuwd naar een geschikte CRM-applicatie voor uw bedrijf? Onze CRM specialisten brengen uw wensen in kaart en weten precies welke CRM-oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.
Vraag vrijblijvend een kennismaking aan
  contactpersoon ctac

  Roel Kox

  New Business Manager

  +31 (6) 29 07 88 53

  LinkedIn
  Stuur e-mail

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.