Contact

x
Cloud security

Onbekenden die inbreken op uw netwerk en zich toegang verschaffen tot uw bedrijfsgegevens of uw processen verstoren – u moet er niet aan denken. Krijg grip op uw beveiliging in de cloud.

Beveiliging als universele uitdaging

Beveiliging is een universele uitdaging die allerlei verschillende aspecten kent. Zo wilt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat mensen niet zonder de juiste autorisatie bij uw systemen en gegevens kunnen. Tegelijkertijd wilt u uw gebruikers in staat blijven stellen om prettig te werken, waar ter wereld zij zich ook bevinden.

Cloud security

Natuurlijk wilt u ook voorkomen dat virussen of hackers toegang krijgen tot uw systemen. Tegenwoordig zijn een goede firewall en een virusscanner niet meer genoeg om kwaadwillenden buiten de deur te houden. Een hacker kan op het ene moment aankloppen bij de ene uithoek van uw systeem en een week later een andere actie uitvoeren op een heel andere plek om uiteindelijk toegang tot uw systemen te krijgen. Simpelweg dit soort pogingen loggen en achteraf analyseren is niet voldoende. U dient voortdurend zicht te houden op alle interacties met uw IT-omgeving en direct in staat zijn om verdachte patronen te herkennen.

Cloud security: realiseer een veilige cloud omgeving

Ctac helpt u bij het realiseren van een veilige cloud-omgeving. Dat doen we op verschillende manieren. Zo ondersteunen wij u met een praktische vulnerability scan waarmee we een integrale vingerafdruk maken van uw systemen en eventuele zwakke plekken haarflijn blootleggen. Aan de hand van de uitkomsten van deze scan kunt u direct prioriteiten stellen en de veiligheid van uw data en uw processen stapsgewijs verbeteren.

Naast het dichten van eventuele gaten helpen wij u ook bij het monitoren van uw systemen en het signaleren van eventuele bedreigingen. Daarom stellen wij u in staat om voortdurend alle interacties met uw systemen te monitoren en te analyseren in uw eigen Security Operation Center. Op het moment dat zich verdacht afwijkend gedrag voordoet, kunt u direct maatregelen nemen. Deze vroegtijdige detectie helpt u bij het indammen van de impact.

Cloud security volgens de hoogste normen

Uiteraard kunt u er zeker van zijn dat systemen die bij Ctac gehost worden, beveiligd zijn volgens de hoogste normen. Het is onze policy om hier verder niets over naar buiten te brengen, maar u kunt er zeker van zijn dat we overal aan gedacht hebben. U kunt bij Ctac verschillende security layers afnemen. Boven op het basisniveau, dat al zeer robuust is, bieden we nog specifiekere vormen van beveiliging.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Microsoft Azure

Het Microsoft Azure platform is een veelzijdig cloud computing platform van Microsoft waarmee u internetdiensten als een dienst kunt aanbieden. Dit kan via het internet maar ook binnen de omgeving van uw eigen bedrijf.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Drie manieren om te zorgen voor een goede ICT-beveiliging

Blog - 7 november 2019, Ron Janssen, 3 min leestijd

In een eerdere blog schreef ik al over de risico’s van securityaanvallen en hoe belangrijk een goede beveiliging is. In deze blog zoom ik dieper in op drie manieren waarop een organisatie kan zorgen voor die goede beveiliging.

Recorded Webinar: Grip op uw informatiebeveiliging

Webinar Recording

Ontdek hoe u met de Ctac Security Monitoring & Control een omgeving creëert waarmee u risico’s vastlegt, direct opvolgt en eenvoudig aantoont dat uw organisatie veilig en compliant werkt.

SNELGROEIEND BRIDDGE VINDT OPLOSSING IN CLOUD SERVICES

Referentie

Briddge heeft Ctac gekozen als nieuwe IT-partner, om de stap naar de cloud te zetten en het bedrijf klaar te maken voor verdere groei.