Contact

x

Cloud security

Onbekenden die inbreken op uw netwerk en zich toegang verschaffen tot uw bedrijfsgegevens of uw processen verstoren – u moet er niet aan denken. Krijg grip op uw beveiliging in de cloud.

Beveiliging als universele uitdaging

Beveiliging is een universele uitdaging die allerlei verschillende aspecten kent. Zo wilt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat mensen niet zonder de juiste autorisatie bij uw systemen en gegevens kunnen. Tegelijkertijd wilt u uw gebruikers in staat blijven stellen om prettig te werken, waar ter wereld zij zich ook bevinden.

Cloud security

Natuurlijk wilt u ook voorkomen dat virussen of hackers toegang krijgen tot uw systemen. Tegenwoordig zijn een goede firewall en een virusscanner niet meer genoeg om kwaadwillenden buiten de deur te houden. Een hacker kan op het ene moment aankloppen bij de ene uithoek van uw systeem en een week later een andere actie uitvoeren op een heel andere plek om uiteindelijk toegang tot uw systemen te krijgen. Simpelweg dit soort pogingen loggen en achteraf analyseren is niet voldoende. U dient voortdurend zicht te houden op alle interacties met uw IT-omgeving en direct in staat zijn om verdachte patronen te herkennen.

Cloud security: realiseer een veilige cloud omgeving

Ctac helpt u bij het realiseren van een veilige cloud-omgeving. Dat doen we op verschillende manieren. Zo ondersteunen wij u met een praktische vulnerability scan waarmee we een integrale vingerafdruk maken van uw systemen en eventuele zwakke plekken haarflijn blootleggen. Aan de hand van de uitkomsten van deze scan kunt u direct prioriteiten stellen en de veiligheid van uw data en uw processen stapsgewijs verbeteren.

Naast het dichten van eventuele gaten helpen wij u ook bij het monitoren van uw systemen en het signaleren van eventuele bedreigingen. Daarom stellen wij u in staat om voortdurend alle interacties met uw systemen te monitoren en te analyseren in uw eigen Security Operation Center. Op het moment dat zich verdacht afwijkend gedrag voordoet, kunt u direct maatregelen nemen. Deze vroegtijdige detectie helpt u bij het indammen van de impact.

Cloud security volgens de hoogste normen

Uiteraard kunt u er zeker van zijn dat systemen die bij Ctac gehost worden, beveiligd zijn volgens de hoogste normen. Het is onze policy om hier verder niets over naar buiten te brengen, maar u kunt er zeker van zijn dat we overal aan gedacht hebben. U kunt bij Ctac verschillende security layers afnemen. Boven op het basisniveau, dat al zeer robuust is, bieden we nog specifiekere vormen van beveiliging.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Microsoft Azure

Het Microsoft Azure platform is een veelzijdig cloud computing platform van Microsoft waarmee u internetdiensten als een dienst kunt aanbieden. Dit kan via het internet maar ook binnen de omgeving van uw eigen bedrijf.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Zo krijgt u grip op IT-security: van detectie tot actie

Blog - 18 februari 2019, Rob Wismans, 4 min leestijd

IT-security is overal in de organisatie relevant. In dit blog leg ik uit hoe u grip krijgt op uw IT-security van herkenning tot daadwerkelijke actie.

Recorded Webinar: Cloud Security

Webinar Recording

In deze webinar recording leggen we uit hoe u in een decentrale multi-cloud omgeving tóch een centraal beeld van uw veiligheid creëert.

IN VIJF STAPPEN NAAR DE CLOUD

Checklist

Cloud biedt een flinke vooruitgang op het gebied van wendbaarheid, functionaliteit en productiviteit. Deze checklist met de vijf stappen naar de cloud helpt u op weg.