Contact

x
Cloud integratie

De cloudwereld beweegt in rap tempo naar best of breed. Afhankelijk van uw wensen, selecteert u snel en eenvoudig de best passende oplossing.

Realiseer een gedegen cloudlandschap

U kunt razendsnel aan de slag. Maar de systeemeilanden en data-silo's staan uw slagvaardigheid in de weg. Uw systemen moeten wel met elkaar kunnen praten en informatie uitwisselen.

Cloud integratie

Als data niet tussen de verschillende processen, applicaties en systemen wordt gedeeld, kan het zomaar zijn dat u een stuk van uw dashboard mist of dat uw managementinformatie onjuist is, waardoor rapportages niet meer kloppen.

Ctac kan bouwen op diepgaande expertise en jarenlange ervaring op het snijvlak van cloud en integratie. Op basis van die ervaring hebben wij vijf essentiële integratielagen gedefinieerd: cloud, data, applicatie, proces en security. Afhankelijk van uw wensen en ambities zult u al deze lagen doordacht in moeten richten.

Geleidelijk beschikken organisaties over steeds meer cloud-omgevingen. Om efficiënt te kunnen werken is het zaak dat uw gegevens probleemloos tussen die verschillende clouds heen-en-weer kunnen bewegen. Misschien wilt u ook systemen koppelen die nog niet in de cloud staan. Door te zorgen dat uw systemen dezelfde taal spreken, creëert u een robuuste infrastructuur die het fundament vormt onder uw bedrijfsvoering.

Integratie van data, applicaties, processen en security in de cloud

  • Data-integratie: U moet kunnen vertrouwen op de data in uw systemen. Daarom is het zaak dat data betrouwbaar en consistent is, waar die gegevens zich ook bevinden.
  • Applicatie-integratie: U werkt nóg efficiënter als al uw applicaties naadloos integreren met uw cloud-landschap en probleemloos informatie ophalen uit en wegschrijven naar uw online systemen.
  • Proces-integratie: Bij uw bedrijfsprocessen zijn vaak meerdere systemen betrokken. Een optimale gebruikerservaring vraagt dan ook om naadloos samenwerkende systemen en procesregie ‘over’ de systemen heen.
  • Security-integratie: U wilt erop vertrouwen dat uw data veilig is. Dat betekent dat u uw systeemlandschap moet behoeden voor allerlei kleine en grote bedreigingen. Dat varieert van identity management om oneigenlijk gebruik van systemen te voorkomen tot het beschermen van uw systemen tegen virussen en hackers.

Cloud Integration Suite

Ctac helpt u bij het aanpakken van al deze thema’s. De Cloud Integration Suite begeleidt u stapsgewijs naar een optimaal functionerend en maximaal geïntegreerd cloudlandschap. Eerst nemen we uw wensen, ambities onder de loep, net als uw huidige IT-landschap. Vervolgens bepalen we per laag (cloud, data, applicatie, proces en security) de volwassenheid en de stappen die u kunt zetten om die volwassenheid te vergroten. Per laag voorzien we u van een heldere roadmap en helpen we u op weg met ondersteunende diensten of kant-en-klare oplossingen.

Microsoft Azure

Het Microsoft Azure platform is een veelzijdig cloud computing platform van Microsoft waarmee u internetdiensten als een dienst kunt aanbieden. Dit kan via het internet maar ook binnen de omgeving van uw eigen bedrijf.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Recorded Webinar: Integration Platform-as-a-Service

Webinar Recording

Hoe zorg je snel voor de juiste integraties binnen een complex hybride Cloud landschap? En smelt je de wirwar aan losse applicaties samen tot soepele, uniforme bedrijfsprocessen? Bekijk het webinar.

LAGARDÈRE INTEGREERT PROCESSEN MET CTAC IPAAS

Referentie

Ctac hielp Lagardère binnen vijf maanden met de complete IT-integratie van Smullers: van financiële verslaglegging tot logistieke stromen met behulp van Ctac iPaaS.

IN VIJF STAPPEN NAAR DE CLOUD

Checklist

Cloud biedt een flinke vooruitgang op het gebied van wendbaarheid, functionaliteit en productiviteit. Deze checklist met de vijf stappen naar de cloud helpt u op weg.