Contact

x

Cloud oplossingen

In een wereld waar upgrades elkaar razendsnel opvolgen en flexibele capaciteit van levensbelang is, maakt cloud computing een vanzelfsprekendheid.

De overstap naar de cloud

Waarom nog zelf opdraaien voor de volledige kosten van server- en softwarebeheer? Zoals fabrieken in een ver verleden overstapte naar een externe energieleverancier, zo gaan vooruitstrevende organisaties naar de cloud. En de voordelen zijn even groot.

Cloud oplossingen

Flexibele capaciteit on-demand, applicaties die altijd up-to-date zijn en geen zorgen meer om – of kosten aan – onderhoud. Ook het snel kunnen inzetten van nieuwe software behoort tot de winstpunten van cloud. Net als het vermogen om veel sneller en veel makkelijker te innoveren. En natuurlijk: betalen naar gebruik. De impact die cloud op uw bedrijfsefficiency, kostenniveau, wendbaarheid en slagkracht heeft, staat buiten kijf.

Cloud oplossingen op maat

Maar, hoe kiest u een cloudoplossing die morgen ook nog past? En een cloudprovider die zich met daadkracht inzet voor uw organisatie? En welke criteria hanteert u daarbij? Bij Ctac gaan we uit van uw behoeften: wat heeft uw organisatie nodig om flexibel te zijn? Onze cloud oplossingen zijn duurzaam en erop gericht om uw organisatie zo soepel mogelijk te laten aanpassen aan veranderende omstandigheden. Die oplossingen hebben we al in huis, of anders dragen we die specifiek voor uw branche of supply chain aan. Hands-on en met verstand van uw waardeketen.

As-a-Service

Steeds meer software en systemen zijn ‘As-a-Service’ verkrijgbaar. De voordelen zijn groot. Tegen relatief overzichtelijke periodieke kosten beschikt u over krachtige systemen.

Cloud Integratie

De cloudwereld beweegt snel naar best of breed. Maar systeemeilanden en data-silo's staan uw slagvaardigheid in de weg. Hoe selecteert u de best passende oplossing en wisselt u snel informatie uit.

Security

Onbekenden die inbreken op uw netwerk en zich toegang verschaffen tot uw bedrijfsgegevens of uw processen verstoren – u moet er niet aan denken. Dit stelt hoge eisen aan uw cloud-landschap.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Mendix

Wilt u snel applicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve app binnen enkele weken.

De haute cuisine van best-of-breed: bereik cloud-succes

Blog - 31 januari 2018, Léon van den Bogaert

Tegenwoordig zijn er voor alle deelprocessen in een organisatie specialistische oplossingen beschikbaar die enorm goed zijn in wat ze doen. Organisaties maken daar graag gebruik van.

Cloud - Ctac ontzorgt Vivare met digitale transformatie

Video

In deze video vertelt Vivare over de samenwerking met Ctac, de digitale transformatie en de overstap naar de cloud. De ondersteuning van Ctac voelt “als water uit de kraan”

IN VIJF STAPPEN NAAR DE CLOUD

Checklist

In vijf stappen naar de cloud. Deze checklist helpt je op weg!