Contact

x
Haal meer uit uw data

Uw organisatie beschikt over steeds meer data. Op het moment dat u die ruwe gegevens om kunt zetten in waardevolle stuurinformatie, heeft u goud in handen.

Zet ruwe gegevens om in waardevolle informatie

Laat actuele, betrouwbare gegevens in uw voordeel werken. Maar hoe neemt u real-time beslissingen op basis van data. En welke effecten heeft dit op strategische speerpunten zoals bijvoorbeeld kostenbesparing en omzetgroei?

Analytics oplossingen

Analytics heeft de voorbije jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Tot voor kort stond analytics nog synoniem voor het integreren van gegevens uit verschillende systemen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. De laatste tijd echter, is analytics een integraal onderdeel gaan vormen van bedrijfsprocessen. Oplossingen voor data analyses worden meer en meer ingezet om (nieuwe) diensten te creëren en om op andere manieren met klanten om te gaan.

Meer bronnen, meer data met analytics oplossingen

De belangrijkste driver van deze ontwikkeling is razendsnelle datagroei. Er zijn immers steeds meer bronnen die gegevens genereren. Het resultaat is een alsmaar aanzwellende stroom van gegevens . Van transactie- en sensordata tot telefoniegegevens en informatie van social media.

De hele organisatie profiteert

Slimmer sturen is niet meer alleen voorbehouden aan de top van de organisatie. Dankzij nieuwe selfservice functionaliteiten nemen medewerkers in de hele organisatie beter onderbouwde beslissingen. Daardoor is data bijna één-op-één gekoppeld aan (onderdelen van) de bedrijfsprocessen. Sterker nog: analytics wordt een integraal onderdeel van het totale voortbrengingsproces. Dankzij data kunt u makkelijker nieuwe kansen signaleren, processen efficienter inrichten en beter inspelen op de wensen van uw klanten.

Slimmer sturen?

Wilt u slimmer sturen op basis van data waar u toch al over beschikt? Dan helpen wij u graag bij het zetten van de juiste stappen. Slimmer sturen begint met het vaststellen van de plaatsen binnen het proces waar slim datagebruik de meeste waarde kan toevoegen. Daarnaast vraagt slimmer sturen om een gedegen en betrouwbaar datafundament.

Master Data Management

Zorg voor kloppende en betrouwbare stamdata. Met Master Data Management realiseert u een gedegen en betrouwbaar datafundament voor uw bedrijfsvoering.

Business Intelligence

Het is belangrijk dat u nóg slimmer gaat sturen met data. Maar waar begint u? En welke Business Intelligence oplossing is het meest geschikt in uw situatie?

Performance Management

Enterprise Performance Management zorgt ervoor dat er meer vertrouwen is in uw rapportages. Het zorgt voor betere organisatorische afstemming en zichtbaarheid van uw informatie.

Winshuttle

Met Winshuttle transformeert u de werkwijze van uw organisatie. Dankzij krachtige workflow-enabled processen en automatisering kunnen alledaagse SAP-gebruikers op ultieme wijze datakwaliteit garanderen, projecten stroomlijnen en processen continu verbeteren.

SAP Analytics Cloud

Met SAP Analytics Cloud beschikt u over alle functionaliteiten voor analytics op één SaaS-platform. Inclusief planning, predictive analytics en business intelligence (BI). U houdt altijd zicht op de context en bespaart tijd met plannen, analyserenen voorspellen.

Meer doen met Data Analytics? Zorg dat je deze 4 zaken op orde hebt

Blog - 17 juli 2019, Nico Buwalda, 4 min leestijd

Data Analytics zijn voor organisaties onmisbaar om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en processen te optimaliseren. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste analytics-oplossing kiest.

Je Klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.

Je klant verrassen met de kracht van data

Infographic

Klanten verwachten veel. Maak van uw klanten fans door in te spelen op hun wensen. Wat zijn valkuilen en waarmee scoort u een voltreffer? Deze infographic helpt u op weg.