Contact

x
Rapid application development

Sneller applicaties ontwikkelen om wendbaar te blijven in het digitale tijdperk.

Aan de slag met Rapid Application Development

Het digitale tijdperk leidt tot veel nieuwe mogelijkheden op het gebied van technologie. Dat zorgt ervoor dat de vraag vanuit uw business toeneemt naar slimme toepassingen en het doorontwikkelen van bestaande applicaties.

Hoe houdt u uw business applicaties up-to-date?

IT staat voor de uitdaging om deze ontwikkelingen bij te benen. Dat blijkt vaak lastig. Applicaties ontwikkelen is meestal kostbaar en tijdrovend. IT-trajecten kosten vaak zoveel tijd dat er alweer aanpassingen nodig zijn op het moment dat ze live gaan. En de capaciteit van IT blijft vaak hetzelfde, waardoor er geen ruimte is om aan alle wensen te voldoen. Maar de organisatie staat niet stil. Met als gevolg dat de business zijn toevlucht neemt tot ‘schaduwapplicaties’ die buiten het zicht van de IT-afdeling om gebruikt worden. Zo verliest u de controle over uw IT-landschap. Maar hoe voorkomt u dat?

Rapid Application Development (RAD) oplossingen

Rapid Application Development (RAD) maakt het ontwikkelen van applicaties toegankelijker en aanzienlijk sneller. RAD verkort het ontwikkelproces van maanden naar enkele weken of zelfs dagen. De slimme low-code manier van applicatieontwikkeling verlegt de nadruk van coderen naar modelleren aan de hand van praktische bouwblokken. Met Rapid Application Development brengt u uw applicatielandschap in lijn met de behoeftes van uw organisatie. Vijf voordelen staan daarbij centraal:

  • Low-code: Voorkom repetitief code schrijven. Maak gebruik van eenvoudig aan te passen bouwblokken.
  • Sla een brug tussen business en IT: Ontwikkel applicaties in één omgeving voor business en IT om samenwerking te bevorderen.
  • Behoud controle over je applicaties: Bouw applicaties op maat op één centrale plek en houd daarmee controle over het totale landschap.
  • Flexibiliteit en onafhankelijkheid: Pas applicaties eenvoudig aan en voldoe aan snel veranderende business requirements.
  • Snelheid: Ontwikkel snel en gestructureerd duurzame apps.

Het meest complete Rapid Application Development platform

Mendix zorgt niet alleen voor versnelling in het bouwen, maar voor de gehele applicatie levenscyclus. Van bedenken tot bouwen, testen en deployen. IT en de business delen één projectomgeving om inzichten te delen en de applicatie vorm te geven. In Mendix ontwikkelen gebruikers eenvoudig applicaties door pre-packaged elementen te modelleren, in plaats van dat een ontwikkelaar herhaaldelijk code moet schrijven. Als gebruikers tegen beperkingen aanlopen, kan een Mendix-ontwikkelaar binnen hetzelfde platform met geavanceerdere tools de applicatie aanpassen. Mendix biedt dus no-code, low-code en code in één oplossing.

Ctac helpt u op weg

Een onafhankelijke blik op Rapid Application Development helpt u om de juiste keuzes te maken. Ctac combineert ervaring met Mendix met expertise over integraties tussen SAP, infrastructuur en andere applicaties. Wij adviseren u over de mogelijkheden bij het inzetten van Rapid Application Development, gebaseerd op onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van uw processen en business. Wilt u weten wat Rapid Application Development voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Rapid Application Development (RAD) met Mendix

Veel organisaties kiezen voor een RAD-platform. Dit stelt organisaties in staat om applicaties sneller te ontwikkelen, met minder middelen en op een beheersbare manier. Maar welke keuzes komen daarbij kijken?

Bekijk productsheet

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - 29 augustus 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac werkt samen met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS) waarmee organisaties versneld kunnen aanpassen aan veranderende processen.

Mendix onderscheidt Ctac met Fast Track Partner Award

Nieuwsbericht

Ctac ontving tijdens de Mendix Partner Day de award voor Fast Track Partner van het jaar. Deze prijs werd uitgereikt aan de Mendix partner die het afgelopen jaar veel potentieel heeft getoond.