Contact

x
Rapid Integration Development

Zorg voor flexibiliteit en wendbaarheid met Rapid Integration Development en voldoe aan de hogere verwachtingen van uw klanten.

Rapid Integration Development

Om aan de steeds hogere verwachtingen van uw klanten te voldoen, moeten gegevens makkelijk door uw hele organisatie kunnen stromen en eenvoudig te gebruiken zijn binnen systemen, webapplicaties en mobiele apps. Maar hoe realiseert u zo’n complexe integratie terwijl u tegelijkertijd flexibel en wendbaar blijft?

Rapid Integration Development

Dankzij de opkomst van cloud-technologie en Internet of Things bewegen organisaties razendsnel richting een hybride landschap met zowel cloud- als on-premise applicaties. Het gevaar bestaat dat waardevolle data zich ophoopt in geïsoleerde clouds. Hierdoor ontstaan informatiesilo’s zonder samenhang.

Ontwikkel een integratievisie

De eerste stap op weg naar integratie van uw landschap is een goede integratievisie. Die visie brengt u vervolgens efficiënt in praktijk met behulp van slimme oplossingen die zorgen dat al uw oplossingen en ‘connected’ apparaten data met elkaar uit kunnen wisselen. Daarbij zou het niet uit mogen maken of oplossingen zich in een public of private cloud bevinden. Ook uw on-premise systemen integreert u binnen dit landschap.

Het resultaat is een volledig geïntegreerde omgeving waarbinnen data probleemloos kan stromen en waar processen veilig en zonder moeite afgewikkeld kunnen worden, ook als daar meerdere applicaties – on-premise of in de cloud – bij betrokken zijn.

Van visie naar uitvoering

Een goede aanpak vraagt om heldere keuzes. Wat wilt u bereiken? Welke data wilt u kunnen zien? Welke processen wilt u optimaliseren? Welke systemen en welke data heeft u daarvoor nodig? En welke rol spelen mobiele apps of webapps in deze mix? De antwoorden op dit soort vragen vormen de basis voor een toekomstvaste integratievisie en –aanpak. Aan de ene kant wordt duidelijk waar uw integratievraagstukken liggen. Aan de andere kant formuleren we nauwkeurig welke oplossingen het beste bij die vraagstukken passen. Onze Business Integration experts kunnen u helpen met het stellen van de juiste vragen en het formuleren van een succesvolle integratievisie en -aanpak.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Rapid Application Development (RAD) met Mendix

Veel organisaties kiezen voor een RAD-platform. Dit stelt organisaties in staat om applicaties sneller te ontwikkelen, met minder middelen en op een beheersbare manier. Maar welke keuzes komen daarbij kijken?

Bekijk productsheet

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - 29 augustus 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac werkt samen met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS) waarmee organisaties versneld kunnen aanpassen aan veranderende processen.

Mendix onderscheidt Ctac met Fast Track Partner Award

Nieuwsbericht

Ctac ontving tijdens de Mendix Partner Day de award voor Fast Track Partner van het jaar. Deze prijs werd uitgereikt aan de Mendix partner die het afgelopen jaar veel potentieel heeft getoond.