Contact

x

Veranderen

Veranderen

Geen nieuwe oplossing zonder verandering. Veranderen doet pijn, maar niet bij ons.

Onze kijk op veranderen

Veranderprofiel

Uw projectteamleden zijn de spil van het projectteam. Maar zijn zij ook de beste ambassadeurs voor de verandering? Met welke middelen zijn zij het best in staat hun rol te vervullen? Via een workshop stellen we het individuele veranderprofiel vast. Het rapport waarin deze worden verzameld maakt inzichtelijk welke ambassadeurs met welke middelen moeten worden uitgerust om zo effectief mogelijk hun werk te kunnen doen.

Impactanalyse

Alle veranderingen hebben betrekking op de mensen, processen en techniek. We stellen de impact vast met voor u relevante criteria. Door de veranderingen hieraan te koppelen, ontstaat de top-10 van veranderingen met de hoogste impact. Zo kunnen we de beperkt beschikbare tijd en aandacht van uw projectteam efficiƫnt gebruiken om deze veranderingen te laten landen.

Veranderplan

Nadat veranderprofiel en impactanalyse zijn afgerond, maken we samen een actie gericht veranderplan. Hiermee worden betrokkenen bij de verandering adequaat voorbereid. De acties uit het plan passen bij de ambassadeur en zijn afgestemd op de doelgroep. De intensiteit ervan sluit aan bij de impact. Natuurlijk verliezen we het budget niet uit het oog. Ook nu draait het om de gebruikers. De geplande acties zorgen voor draagvlak en een vlekkeloze implementatie.

Mind the Gap

Blog - 27 november 2017, Carlo van Schijndel, 3 min leestijd

In 1995 kwam ik voor het eerst in Londen, voor een korte vakantie. Gewapend met een gids en een plattegrond trokken mijn vrouw en ik de stad door. Hoe anders reisden we een paar weken terug.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.