Contact

x
Leren & Presteren

Leren & Presteren

Weg met de performance dip: zelfredzame gebruikers helpen zichzelf! Onze Performance Support-oplossing maakt het mogelijk.

Onze kijk op leren & presteren

Met alleen klassikale trainingen bent u er niet. Die kennis vervliegt snel. Onze aanpak zorgt voor een blijvend resultaat door met échte ‘blended learning’ oplossingen te komen. Hierin combineren we voor de verschillende doelgroepen de best bij hen passende trainingsvormen.

Google en YouTube geven op vrijwel iedere vraag direct een antwoord. Behalve als het om uw werk gaat. Want ze kennen u werksituatie niet. Uw rol in het proces en de bijbehorende taken kennen ze niet. De performance support-oplossing van Ctac weet dit wel. Vanuit de applicatie krijgt u hiermee direct toegang tot een schat aan actuele hulpbronnen. Toegesneden op uw eigen rol, systeem en procesverloop. Met deze walk-throughs, simulaties en werkinstructies lukt het wél om uw taak succesvol af te ronden. Zonder daarbij af te hoeven wachten of de vraagbaak van uw afdeling beschikbaar is voor het beantwoorden van uw vraag. Of de volgende uitvoering van een interne training. Natuurlijk blijven deze hulpbronnen ook na het project beschikbaar.

Als performance support-partner van SAP, zorgen we er met Enable Now voor dat uw medewerkers over een vraagbaak beschikken, voor het antwoord op al hun mogelijke vragen. De performance-dip na een livegang of bij indiensttreding behoort zo voorgoed tot het verleden. En het goede nieuws is: met onze hulp bouwt en onderhoudt u deze kennisbank zelf.

SAP Enable Now

De implementatie van een (nieuwe) oplossing is vaak een mooie mijlpaal. Is uw projectsucces afhankelijk van gebruikersadoptie? Dan kunt u met SAP Enable Now de noodzakelijke kennisopbouw voor en na implementatie waarborgen.

We hebben een geweldige nieuwe applicatie. Toch blijven onze gebruikers klagen!

Blog - 23 september 2019, Richard Benschop, 3 min leestijd

Wat nieuw is, is spannend. Dat geldt ook voor een nieuwe applicatie. Zeker als gebruikers niet weten wat er op hen afkomt, zullen zij de hakken in het zand zetten en weerstand bieden. Maar het kan ook anders.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.