Contact

x
Solution Adoption

Heeft u een project afgerond? De gebruikers bepalen het rendement, en daar houden we rekening mee. Wij verhogen het succes door de gebruikers vooruit te helpen.

Solution Adoption

Wij geloven dat het succes van een nieuwe (ICT)-oplossing op de werkplek tot zijn recht komt. Als gebruikers er hun werk mee gaan doen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we gebruikers hierop goed voorbereiden.

Onze kijk op solution adoption

Wij gaan verder dan trainen alleen. Met onze methode voor Solution Adoption borgen we de aandacht voor communiceren, veranderen en trainen. Hoewel we techniek gaaf vinden, zijn de gebruikers ons uitgangspunt. Samen met u zorgen we ervoor dat zij geïnformeerd en gemotiveerd worden. We stellen de impact vast en bereiden de gebruikers hierop voor. We leren ze hoe het werkt en maken ze zelfredzaam.

Performance support

Bij ons stopt Solution Adoption niet bij de ingebruikname van uw (ICT)-oplossing. Door de inzet van performance support na de livegang bieden we blijvende ondersteuning aan de gebruikers. Zo laten we de oplossing veilig landen in de organisatie. We overbruggen de kloof van installatie en configuratie naar implementatie en acceptatie.

Veranderen

Uw projectleden zijn de spil van het projectteam. Maar zijn zij ook de beste ambassadeurs voor de verandering? Met welke middelen kunnen zij hun rol het best vervullen?

Communiceren

Meerdere kanalen, meerdere boodschappen. Weg met de nieuwsbrief waarin het projectteam zich voorstelt. Dat is niet meer van deze tijd. Doelgroep-gericht informeren wordt steeds belangrijker.

Leren & Presteren

Met alleen klassikale trainingen bent u er niet. Die kennis vervliegt snel. Onze aanpak zorgt voor een blijvend resultaat door met échte ‘blended learning’ oplossingen te komen.

SAP Enable Now

De implementatie van een (nieuwe) oplossing is vaak een mooie mijlpaal. Is uw projectsucces afhankelijk van gebruikersadoptie? Dan kunt u met SAP Enable Now de noodzakelijke kennisopbouw voor en na implementatie waarborgen.

Hoera, we zijn Live!

Blog - 4 september 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Succes moet je vieren. Het wordt zelfs aanbevolen door Kotter, die het in zijn 8-stappen plan voor het succesvol doorvoeren van veranderingen in organisaties op de 6e plaats zette.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.