Contact

x

Ontwikkelen

Ontwikkelen

Soms kunt u er niet omheen: u moet aanvullende software ontwikkelen. Als de standaard niet goed genoeg is bijvoorbeeld. Met deze trainingen leert u hoe u dat kunt doen.

Overzicht ontwikkeltrainingen

Als softwareontwikkelaar moet u meer weten dan alleen de code. Het vertalen van een functioneel ontwerp naar een goed werkende oplossing hoort er ook bij. Natuurlijk voldoet uw oplossing aan de hoge kwaliteitseisen. Ook daar besteden we in deze trainingen aandacht aan.

We trainen niet alleen de inhoud. Ook op het gebied van methoden kunnen we u helpen, bijvoorbeeld met Agile Scrum-trainingen.

Onderstaande lijst geeft een indicatie van de trainingen die we geven op het gebied van ontwikkelen. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.
 

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Weg met 70-20-10!

Blog - 5 juli 2017, Carlo van Schijndel, 3 min leestijd

Charles Jennings ontdekte dat je 10 procent leert door formele training, 20 procent via coaching en feedback en de resterende 70 procent terwijl je aan het werk bent.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.