Contact

x
SAP Enable Now Training

Met behulp van SAP Enable Now worden de beste eigenschappen van Google, Wikipedia en YouTube in één heldere oplossing gecombineerd.

SAP Enable Now Auteurstraining

Gebruikers kunnen makkelijk en snel hulp krijgen bij het uitvoeren van hun taken. Makkelijk zoeken, samen content creëren en eenvoudig instructievideo’s maken. Met SAP Enable Now zorgt u voor zelfredzame eindgebruikers.

SAP Enable Now Auteurstraining

Vertrekpunt
Speciaal voor beginnende gebruikers van SAP Enable Now heeft Ctac Learning & Change een praktische ééndaagse training ontwikkeld. In deze training leert u in eenvoudige stappen succesvol gebruik te maken van SAP Enable Now. We gaan ervan uit dat u wel beschikt over enige ervaring met SAP.

Eindpunt
Na afloop van de training zijn deelnemers in staat om zelfstandig betekenisvolle content (o.a. E-learnings en instructievideo’s te maken en te publiceren. Zij kunnen content maken, beheren en bewerken. Tenslotte kennen ze de manieren waarop deze content via SAP Enable Now aan gebruikers kan worden ontsloten.

Route
De hoofdpunten uit het programma zijn:

  • Introductie SAP Enable Now
  • Content maken: E-Learning, Instructievideo’s, Guided tours, Context help, Quiz
  • Content publiceren: Bibliotheek, Desktop Assistent, LMS
  • Betekenisvolle content maken

Na de training kunt u zelf aan de slag met SAP Enable Now in uw eigen omgeving. Om u te helpen het geleerde in de praktijk succesvol toe te passen is het mogelijk de training te combineren met coaching. Via een dag coaching op locatie helpen we u graag verder met het ontwikkelen van content en beantwoorden we eventuele vragen.

Verdeling training
20% Theorie, 30% Demonstratie, 50% Oefening

Trainingsdata

  • Donderdag 6 februari 2020
  • Woensdag 17 juni 2020
  • Dinsdag 6 oktober 2020

Bijzonderheden
Het tarief voor deelname aan de training exclusief coaching bedraagt € 495,- (excl. BTW) per persoon. Het tarief voor deelname aan de training inclusief één dag coaching bedraag € 1.495,- (excl. BTW) per persoon.

De tarieven zijn inclusief catering tijdens de training en een hand-out van de door de trainer gebruikte presentatie en opgaven. Op deze inschrijving zijn onze voorwaarden Training van toepassing.

Heeft u een andere SAP Enable Now of trainingsvraag, neem dan contact met ons op via de chat.