Contact

x

Configureren

Configureren

Wilt u alles weten over de configuratiemogelijkheden van de software? Of bent u aan het voorbereiden voor een certificering? Dan hebben wij de juiste trainingen voor u.

Overzicht configureertrainingen

Onze trainers werken dagelijks als consultant voor projecten. Ze zijn elke dag bezig met het configureren van bedrijfsprocessen in de software. Ook als u deze instellingen niet zelf hoeft te doen, maar wel moet kunnen begrijpen, kunnen we u helpen.

Onderstaande lijst geeft een indicatie van de trainingen die we geven op het gebied van configureren. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.
 


Staat uw training hier niet tussen? Geen probleem. We helpen u graag aan een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Weg met 70-20-10!

Blog - 5 juli 2017, Carlo van Schijndel, 3 min leestijd

Charles Jennings ontdekte dat je 10 procent leert door formele training, 20 procent via coaching en feedback en de resterende 70 procent terwijl je aan het werk bent.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.