Contact

x
Configureren

Configureren

Wilt u alles weten over de configuratiemogelijkheden van de software? Of bent u aan het voorbereiden voor een certificering? Dan hebben wij de juiste trainingen voor u.

Overzicht configureertrainingen

Onze trainers werken dagelijks als consultant voor projecten. Ze zijn elke dag bezig met het configureren van bedrijfsprocessen in de software. Ook als u deze instellingen niet zelf hoeft te doen, maar wel moet kunnen begrijpen, kunnen we u helpen.

Onderstaande lijst geeft een indicatie van de trainingen die we geven op het gebied van configureren. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.

Staat uw training hier niet tussen? Geen probleem. We helpen u graag aan een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op. Op onze trainingen zijn onze voorwaarden training van toepassing.

SAP Enable Now

De implementatie van een (nieuwe) oplossing is vaak een mooie mijlpaal. Is uw projectsucces afhankelijk van gebruikersadoptie? Dan kunt u met SAP Enable Now de noodzakelijke kennisopbouw voor en na implementatie waarborgen.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Strike! Wat we kunnen leren van performance support op de bowlingbaan

Blog - 16 april 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Bijna twee jaar geleden werd het bowlingcentrum in de stad door brand verwoest. Nu komen er op dezelfde plaats maar liefst 24 banen terug. Met automatische puntentelling.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.