Contact

x

Beheren

Beheren

In deze trainingen combineren we de beschikbare tools met onze best practices. Zo leert u in korte tijd hoe u beheertaken moet uitvoeren en wat daar allemaal bij komt kijken.

Overzicht beheertrainingen

We hebben, vanuit onze ervaring als beheerder van veel verschillende klantsystemen, al vaak beheertrainingen verzorgd. Behoort u tot de doelgroep? En wilt u iets leren over het beheren van een oplossing?

Onderstaande lijst geeft een indicatie van de trainingen die we geven op het gebied van beheren. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.

Staat uw training hier niet tussen? Geen probleem. We helpen u graag aan een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Weg met 70-20-10!

Blog - 5 juli 2017, Carlo van Schijndel, 3 min leestijd

Charles Jennings ontdekte dat je 10 procent leert door formele training, 20 procent via coaching en feedback en de resterende 70 procent terwijl je aan het werk bent.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.