Contact

x
Technisch applicatiemanagement

Zorg voor optimale beschikbaarheid van uw systemen met technisch applicatiemanagement voor SAP en Microsoft.

Technisch Applicatiemanagement

Hebt ook ú te maken met een complex en uitdijend landschap? En ontbreekt het u aan specifieke beheersmatige knowhow? Uitbesteding van uw technisch beheer aan Ctac neemt u veel zorgen uit handen.

Technisch Applicatie beheer

Om uw klanten elke dag opnieuw optimaal te kunnen bedienen, moet u kunnen bouwen op uw IT-systemen. Ctac levert álle technische diensten die vereist zijn voor een vlekkeloze beschikbaarheid van uw systemen. Denk daarbij onder meer aan setup, configuratie, upgrades en patches, performance analyse en tuning. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms.  

SAP en Microsoft expertise

Ctac paart diepgaande SAP en Microsoft expertise aan kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Wat betekent dat we zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen. Met een sterk accent op verbetering.

Totaalaanpak op maat

Ctac biedt totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat u slechts afneemt wat u nodig hebt. Wij excelleren in prijs-kwaliteitverhouding en efficiency. En ontzorgen u door superieure techniek.

Wij bieden het beste in termen van beschikbaarheid, continuïteit en performance. Of het nu gaat om 24-uursondersteuning on-site of tijdelijke ondersteuning. We garanderen non-stop ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. En onderscheiden ons door een pro-actief beleid, waardoor mogelijke issues in een pril stadium worden gespot én verholpen.

Grootste beheerteam van Nederland

Ctac is een gecertificeerde SAP en Microsoft partner met het grootste beheerteam van Nederland. Dankzij onze schaalgrootte bent u bovendien verzekerd van een superieure kwaliteit tegen een bescheiden prijs. Wij zorgen dat uw systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn.