Contact

x

Rapid Application Development

Versnel uw digitale transformatie met Rapid Application Development. Verras uw klanten met nieuwe, innovatieve manieren om te interacteren.

Rapid Application Development

Apps en webapps helpen organisaties om de concurrentie voor te blijven en voortdurend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Daardoor neemt de vraag naar apps vanuit de business de komende jaren sterk toe. Zo sterk dat IT niet aan de vraag zal kunnen voldoen. Gelukkig is er een oplossing.

Rapid Application Development

Organisaties willen hun klanten steeds verrassen met nieuwe, innovatieve manieren om te interacteren. Klanten verwachten niet anders. Dat betekent wel dat u snel nieuwe apps moet kunnen bouwen. Mendix kan u daarbij helpen.

Wanneer u in recordtempo nieuwe apps wilt ontwikkelen, biedt Rapid Application Development uitkomst. Rapid Application Development gebruikt u bij voorkeur met een ontwikkelplatform dat volledig integreert met uw bedrijfssystemen. Het daadwerkelijke coderen gebeurt niet met de hand; apps worden opgebouwd uit eenvoudig te configureren standaardblokken. Omdat het platform aan de achterkant geïntegreerd is met uw eigen Systems of Record, is de data in deze apps rechtstreeks afkomstig van uw eigen bronsystemen. Een goed voorbeeld van zo’n systeem is Mendix, een Low-Code Application Platform as a Service.

Binnen enkele weken een app

Ctac heeft veel ervaring met Rapid Application Development. Onze adviseurs en ontwikkelaars hebben een praktische en flexibele aanpak ontwikkeld die het mogelijk maakt om (vrijwel zonder hulp van IT) snel gebruiksvriendelijke apps te ontwikkelen en beschikbaar te stellen aan gebruikers. Essentieel daarin is het Mendix platform dat alle fasen van softwareontwikkeling ondersteunt. Een app die vroeger maanden kostte, is dankzij Mendix binnen 6 tot 8 weken klaar. Deze snelle manier van ontwikkelen vergroot uw innovatievermogen en maakt u wendbaar.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - 29 augustus 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac werkt samen met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS) waarmee organisaties versneld kunnen aanpassen aan veranderende processen.