Contact

x
Fit4Woco

De meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor woningcorporaties. Stroomlijn al uw corporatieprocessen met één enkele applicatie.

Efficiëntie en flexibiliteit met Fit4Woco

Effectieve bedrijfsvoering en gebruiksvriendelijke software zijn de basis voor optimale dienstverlening. Hiervoor heeft elke woningcorporatie eigen wensen en eisen. Fit4Woco is een modulaire ERP-systeem oplossing die hier naadloos op aansluit.

ERP voor woningcorporaties: Fit4Woco

Snel beslissingen nemen

Fit4Woco is een modulair ERP-systeem en ondersteunt alle primaire processen van woningcorporaties. Op een efficiënte en effectieve manier wordt voldaan aan (lokale) wet- en regelgeving, interne en externe doelstellingen en worden klanten optimaal bediend. Data is snel en overal beschikbaar en kan worden omgezet in bruikbare informatie door analyses, rapportages en dashboards. Hierdoor kunt u snel reageren op veranderingen.

Toekomstbestending, schaalbaar en wendbaar

Nieuwe technologieën en digitale transformatie, maar ook bijvoorbeeld politiek en economie spelen een rol in de veranderende wereld van woningcorporaties. De (lokale) overheid stelt (nieuwe) eisen aan corporaties. Steeds meer producten en diensten komen tot stand door samenwerkende organisaties. Veranderingen waarop u moet blijven reageren. Vanuit het verlangen naar flexibiliteit, snelle implementatie en een intuïtieve gebruikerservaring is Fit4Woco ontstaan.

Behoefte aan totale IT-ontzorging? Ook Cloud diensten, functioneel en technisch beheer kunt u uitbesteden. Hierdoor blijft de ICT-oplossing van de business en kan er meer aandacht zijn voor de huurders.

Totaal en deeloplossing(en) voor woningcorporaties

De Fit4Woco suite is een totaaloplossing, maar de modulaire bouwstenen kunnen ook dienen als corporatie-specifieke (deel)oplossing(en) als toevoegingen op bestaande IT-omgevingen of in een pilot. Daarmee is de applicatie geschikt voor elke woningcorporatie, van klein tot groot.

De ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Internet of Things en Big Data gaan zo snel dat corporaties moeten kijken wat er echt bij de organisatie past en wat het toevoegt voor de corporatie en huurders. Dit hangt af van de ambities en volwassenheid van uw organisatie.

 

Fit4Woco is een  SAP_Qualified_PartnerPackageSolution_R.png

Productsheet ERP-oplossing Fit4Woco

De meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor woningcorporaties. Stroomlijn al uw corporatieprocessen met één effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing.

Download productsheet

Vijf tips voor woningcorporaties voor het bieden van een vijfsterrenservice

Blog - 27 november 2019, John Jaspers, 4 min leestijd

Op de momenten dat woningcorporaties in contact staan met huurders, willen ze de beste service verlenen. In dit blog bespreken we 5 trends waar je op in kunt spelen, om de verwachtingen van je huurders te overtreffen.

Ctac ontzorgt Vivare met digitale transformatie

Video

In deze video vertelt Vivare over de samenwerking met Ctac, de digitale transformatie en de overstap naar de cloud. De ondersteuning van Ctac voelt “als water uit de kraan”

Webinar recording: introductie Fit4Woco

Webinar

Om op een snelle en toegankelijke manier meer inzicht te krijgen in de oplossingen die Fit4Woco woningcorporaties biedt, gaf Ctac onlangs een introductie webinar.