Contact

x
Leren & Presteren

Leren & Presteren

Weg met de performance dip: zelfredzame gebruikers helpen zichzelf! Onze performance support-oplossing maakt dat mogelijk.

Onze kijk op leren & presteren

Met alleen maar klassikale trainingen komt u er niet. Die kennis gaat snel verloren. Onze aanpak met echte ‘blended learning’-oplossingen zorgt voor blijvende resultaten. Wij combineren voor de verschillende doelgroepen de trainingsvormen die het best bij hen passen.

Google en YouTube geven op bijna iedere vraag direct een antwoord. Behalve als het om uw werk gaat. Want ze kennen uw werksituatie niet. Uw rol in het proces en uw bijbehorende taken kennen ze niet. De performance support-oplossing van Ctac kent dat allemaal wel. Vanuit de applicatie krijgt u daarmee direct toegang tot een schat aan actuele hulpbronnen. Afgestemd op uw rol, systeem en procesverloop. Met deze walk-throughs, simulaties en werkinstructies lukt het wel om uw taak succesvol uit te voeren. Zonder dat u moet wachten tot de helpdesk van uw afdeling beschikbaar is om uw vraag te beantwoorden. Of tot de volgende interne training plaatsvindt. Natuurlijk blijven deze hulpbronnen ook na het project beschikbaar.

Als performance support-partner van SAP zorgen wij er met Enable Now voor dat uw medewerkers een antwoord krijgen op al hun mogelijke vragen. De performance dip na een implementatie of ingebruikname behoort op die manier voorgoed tot het verleden. En nog meer goed nieuws: met onze hulp bouwt en onderhoudt u deze kennisbank zelf.

SAP Enable Now

SAP Enable Now geeft hulp bij alle aspecten van het moderne zakelijk leren, inclusief ondersteuning bij performance, verandermanagement, compliance en training van soft skills.

We hebben een geweldige nieuwe applicatie. Toch blijven onze gebruikers klagen!

Blog - September 23 2019, Richard Benschop, 3 min leestijd

Wat nieuw is, is spannend. Dat geldt ook voor een nieuwe applicatie. Zeker als gebruikers niet weten wat er op hen afkomt, zullen zij de hakken in het zand zetten en weerstand bieden. Richard Benschop legt uit hoe het ook anders kan.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig leerlingen van het 6de leerjaar van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.